Hyppää pääsisältöön

YleX esittää: Bastille Suomeen Helsingin Jäähalliin Black Box -keikalle

Pompeii-hitillään suursuosioon noussut Bastille saapuu maaliskuussa Suomeen.

Bastille hurmaa jälleen suomalaiset. // Kuva: Promokuva

Brittiyhtye Bastillen ensimmäinen oma keikka Suomessa järjestetään keskiviikkona 8. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa.

Laulaja Dan Smithin sooloprojektina käynnistynyt Bastille on nykyään viisihenkinen yhtye, joka on matkalla maailman valloitukseen. YleX:n Uuden musiikin ohjelmien juontajat ovat seuranneet tätä huimaa menestystä aitiopaikalta.

- Muistan elävästi syksyn 2012, kun löysin Bastillen. Jo heti silloin näki, että bändistä tulee iso. Flaws soi tuolloin tehona, ja on ollut ilo seurata, kuinka bändi on biisi biisiltä kasvattanut suosiotaan ansaitusti, Venla Kokkonen fiilistelee.

- Lukuisia hittejä, karismaattinen solisti, kova bändi, häikäisevä energia ja innokkaat fanit - tämä paketti on ehdottomasti todistettava Bastillen Suomen keikalla, Uuden musiikin iltavuoron toimittaja jatkaa.

Bastillea on kuultu aiemmin Suomessa Ruisrockissa, Provinssirockissa ja Ilosaarirockissa, mutta tuleva Helsingin keikka on siis yhtyeen ensimmäinen täysin oma konsertti Suomessa. Uuden musiikin aamuvuoron Anne Lainto muistelee lämmöllä Bastillen aurinkoista festarikeikkaa Turussa.

- Bastille osoitti pari vuotta sitten Ruisrockissa olevansa suomalaisille erittäin tärkeä yhtye, sillä Rantalavan yleisö oli aivan liekeissä. Ei ole helppoa tehdä menestyslevyä onnistuneen debyttialbumin jälkeen, mutta Bastille osoitti uudella Wild World -albumilla, että hitit eivät jääneet vain Bad Bloodille. Helsingin keikka tulee olemaan yhtä energistä rakkaudentäyteistä hittikimaraa, Lainto kommentoi.

_Lipunmyynti  Bastillen YleX ja Live Nation esittää -konserttiin käynnistyy maanantaina 12. joulukuuta Ticketmasterissa._

Tsekkaa lisää konsertin Facebook-tapahtumasta.