Hyppää pääsisältöön

Mikä on suosikkisi - äänestä lempilauluasi!

Rakkauslauluäänestys
Rakkauslauluäänestys suomilove

SuomiLOVE etsii maamme suosituinta rakkauslaulua. Äänestä suosikkiasi!

SuomiLOVEssa kuullaan suomalaisia kappaleita, jotka tavalla tai toisella liittyvät rakkauteen ja välittämiseen. Siksi olemme päättäneet kutsua niitä kaikkia rakkauslauluiksi.

Etsimme jokaisella kaudella sitä kaikkein koskettavinta ja ihaninta rakkauslaulua. Se kuullaan koko kauden päättävän, suorana lähetettävän SuomiLOVE-konsertin huipennuksena.

Ensimmäisellä kaudella voittaja oli Johanna Kurkelan Rakkauslaulu, toisella kaudella Sielun Veljien Rakkaudesta, ja kolmannella Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa. Mistä biisistä tulee näiden upeiden kappaleiden manttelinperijä, laulu johon huipentuu Lahden Sibeliustalossa televisioitava konsertti ja koko SuomiLOVE-kausi?

Neloskauden äänestykseen pääset täältä!

Lisää ohjelmasta

 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!