Hyppää pääsisältöön

Mustaa makkaraa ja murhia

Näyttelijä Tommi Korpela käsissään mustaa makkaraa, vieressä näyttelijä Riikka Papunen
Vas. Riikka Papunen, Tommi Korpela ja Mansen musta. Näyttelijä Tommi Korpela käsissään mustaa makkaraa, vieressä näyttelijä Riikka Papunen Kuva: Yle Sakari Koskinen,riikka papunen,Tommi Korpela,Juha Rosma,Seppo Jokinen

Seppo Jokisen komisario Koskinen ratkoo murhia Yle Radio 1:n rikoskuunnelmasarjassa lauantaisin alkaen 7.1.2017 klo 15. Uusinta tiistaisin klo 21:30. Kuunnelma löytyy myös Areenasta 30vrk.

Tamperelaislähiön kerrostalossa alkaa tapahtua pelottavia asioita. Ihmisten asunnoissa käy kutsumaton vieras, joka jättää uhkaavia viestejä. Komisario Koskisen on vaikea päätellä onko kyseessä häiriköinti vai hiljaa kytevä vaara.
Sitten naapureitaan terrorisoinut talokyttä löytyy surmattuna. Talon jokaisella asukkaalla on motiivi, joten epäiltyjä ei puutu. Tästä kauhu vasta alkaa, ja pian Koskinen huomaa tutkivansa outoa rikossarjaa ja miettivänsä, onko ihminen naapurinsa vartija.

Kymmenosaisen rikoskuunnelmasarjan Viha on paha vieras on Seppo Jokisen romaanista dramatisoinut Jussi Niilekselä ja ohjannut Juha Rosma. Komisario Koskisena kuullaan Tommi Korpela, ylikonstaapeli Pekkiä esittää Tommi Raitolehto ja konstaapeli Lundelinia Riikka Papunen.
Muissa rooleissa muun muassa Eriikka Väliahde, Ella Mettänen, Minna Hokkanen, Turkka Mastomäki, Marko Keskitalo, Antti Autio, Antti Tiensuu, Ilkka Uolevi, Aimo Räsänen, Ilkka A Jokinen.
Äänisuunnittelu Teuvo Lehtinen, musiikki Jukka Siikavire, tuottaja Varpu Eräpuu.

Komisario Koskinen - viha on paha vieras-kuunnelman nauhoitukset kesäisessä maastossa.
Kuunnelman nauhoitukset levittäytyivät viime kesänä studiosta tamperelaiseen maastoon. Komisario Koskinen - viha on paha vieras-kuunnelman nauhoitukset kesäisessä maastossa. Kuva: Yle riikka papunen,Sakari Koskinen,Seppo Jokinen,Juha Rosma,Tommi Korpela,Tommi Raitolehto
Kommentit