Hyppää pääsisältöön

The Weeknd tulee ensimmäistä kertaa Suomeen – esiintyy Blockfestin juhlatapahtumassa

YleX tuo The Weekndin Suomeen yhteistyössä Blockfestin kanssa.

The Weeknd esiintyy kesällä Suomessa.

The Weeknd on yksi popmaailman kirkkaimmista tähdistä juuri nyt. Artistin megahitit Can't Feel My Face ja Starboy soivat kaikkialla ympäri maailmaa – pian myös livenä Suomessa.

Heinäkuussa suomalaisille on tarjolla nannaa, kun The Weeknd saapuu vihdoin ensimmäiselle Suomen-keikalleen. Kanadalaisartisti esiintyy Helsingin Kaisaniemessä heinäkuun 1. päivänä.

Artistin keikka on osa hip hop -festari Blockfestin 10. juhlavuotta. YleX on vahvasti mukana Kaisaniemessä järjestettävässä tapahtumassa, jossa esiintyvät myös yhdysvaltalainen Bryson Tiller sekä kotimaiset JVG, Evelina, Kasmir ja Kube. Varsinainen Blockfest toteutetaan perinteiseen tyyliin Tampereella elokuussa 2017.

The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, on yksi tämän hetken isoimpia kansainvälisiä artisteja. Laulaja on noussuttänä syksynä Starboy-albumillaan listaykkökseksi yli 80 eri maassa.

Artistin ura starttasi toden teolla vuonna 2011, kun hän julkaisi ilmaiseen nettilevitykseen kolme mixtapea, joita hehkutettiin kriitikoiden parissa. Tämän jälkeen The Weekndin ura on ollut jatkuvaa nousukiitoa: vuonna 2014 ilmestyneen Often-kappaleen jälkeen hänen jokainen singlensä on myynyt platinaa. Can't Feel My Face -hitti räjäytti pankin vuonna 2015.

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen on seurannut The Weekndin uraa jo pitkään.

- Olen hokenut jo Trilogyn ja Kisslandin aikaan, että The Weekndin pitäisi tulla Suomeen keikalle. Beauty Behind The Madnessin ja Starboyn tuoman megamenestyksen jälkeen luulin että toivo keikan suhteen on menetetty. Onneksi ei! The Weekndin keikan tulee olemaan ensi kesänä siis ainutlaatuinen kokemus, Kokkonen sanoo.

Musiikkitoimittaja ennustaa, että The Weeknd tulee jäämään historiaan merkittävänä urbaanina R&B-artistina.

- Hän on starboy, jonka keikka tulee taatusti olemaan tainnuttavaa tulkintaa ja silkkaa hunajan herutusta.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 16. joulukuuta.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa.

Lue myös:

Ilotulituksia, tatuointeja ja konfettisadetta – tältä näytti Blockfest yleisön silmin