Hyppää pääsisältöön

Tanssiakatemia palaa ruutuihin!

Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green).
Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green). Kuva: Yle Kuvapalvelu Tanssiakatemia

Abigailin, Taran, Christianin, Katin, Ethanin, Sammyn, ja kumppaneiden elämää päästään taas seuraamaan, kun suosikkisarja palaa Areenaan.

Päähenkilö Tara (Xenia Goodwin) aloittaa opinnot maan parhaassa tanssikoulussa, mutta tie huipulle ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin nuori nainen kuvitteli. Vaativaan alaan liittyy kilpailua, kateutta, loukkaantumisia, turhautumista, epävarmuutta ja valtava määrä harjoittelua. Kun tämän päälle lisätään suhteet ystävyydessä ja rakkaudessa, niin nuoren naisen elämä on täynnä jännitystä ja suuria tunteita.

Ensimmäinen kausi esittelee Taran ensimmäistä vuotta akatemiassa, aikaa jolloin hän hakee paikkaansa ja saa uusia ystäviä. Toinen kausi sijoittuu nuorten toiseen opiskeluvuoteen ja lisääntyviin vaatimuksiin alalla. Kolmas kausi kertoo heidän päätösvuodestaan, kun koulu on päättymässä ja todellinen maailma tanssijan ammatissa alkamassa.

Tanssiakatemia on julkaistu alunperin vuosina 2010-2013 näytetty edellisen kerran Summerissa kesällä 2014. Nyt siitä tulee katsottavaksi kaikki kolme kautta.

Kaikki jaksot täällä

Lisää ohjelmasta

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.

 • Unelmien ratsastusleirillä tärkeintä on oma motivaatio

  Tärkeintä ratsastusleirille on pakata mukaan hyvä asenne.

  Aiotko tänä kesänä ratsastusleirille? Monen ratsastajan pitkä odotus päättyy, kun leirit starttaavat kesän koittaessa. Miten tehdä omasta leirikokemuksesta unelmien täyttymys? Kun hevoset hoidetaan ratsastusleirillä hyvin, niiden kanssa on mukavaa oppia uusia asioita. Samoin onnistunut leiri pitää sisällään hyvää ruokaa, kannustavat opettajat, tarpeeksi vapaa-aikaa sekä mukavia leirikavereita.

 • Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

  Mitkä ovat Ystäväni hevosen suosikkitilit Instassa?

  Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia? Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen.