Hyppää pääsisältöön

Tanssiakatemia palaa ruutuihin!

Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green).
Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green). Kuva: Yle Kuvapalvelu Tanssiakatemia

Abigailin, Taran, Christianin, Katin, Ethanin, Sammyn, ja kumppaneiden elämää päästään taas seuraamaan, kun suosikkisarja palaa Areenaan.

Päähenkilö Tara (Xenia Goodwin) aloittaa opinnot maan parhaassa tanssikoulussa, mutta tie huipulle ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin nuori nainen kuvitteli. Vaativaan alaan liittyy kilpailua, kateutta, loukkaantumisia, turhautumista, epävarmuutta ja valtava määrä harjoittelua. Kun tämän päälle lisätään suhteet ystävyydessä ja rakkaudessa, niin nuoren naisen elämä on täynnä jännitystä ja suuria tunteita.

Ensimmäinen kausi esittelee Taran ensimmäistä vuotta akatemiassa, aikaa jolloin hän hakee paikkaansa ja saa uusia ystäviä. Toinen kausi sijoittuu nuorten toiseen opiskeluvuoteen ja lisääntyviin vaatimuksiin alalla. Kolmas kausi kertoo heidän päätösvuodestaan, kun koulu on päättymässä ja todellinen maailma tanssijan ammatissa alkamassa.

Tanssiakatemia on julkaistu alunperin vuosina 2010-2013 näytetty edellisen kerran Summerissa kesällä 2014. Nyt siitä tulee katsottavaksi kaikki kolme kautta.

Kaikki jaksot täällä

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.