Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäytössä Lucasin yksinkertaisen tyylikäs musiikkivideo: "Biisi kertoo menettämisen pelosta"

17-vuotias Lucas on ehdolla Emma-gaalassa Vuoden tulokkaaksi.

Kun Lucasjulkaisi reilu vuosi sitten ensimmäisen musiikkivideonsa, nuori artisti kertoi jännittävänsä kameran edessä esiintymistä. Nyt laulaja sanoo nauttivansa kuvattavana olemisesta, ja se näkyy myös artistin uudella Sun takii -musiikkivideolla.

Pelkistetyn videon pääosassa on Lucas itse, vaikka mukana on myös vastanäyttelijä. Valaistus ja lavastus on pidetty yksinkertaisina. Lucas laulaa muun muassa kohtalokkaan punaisessa valossa ja tyhjässä huoneessa.

- Halusin videosta juuri tällaisen. Sain selitettyä hyvin ohjaajalle, mitä toivon, ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, artisti sanoo.

Sun takii kertoo Lucasin mukaan läheisten tärkeydestä ja menettämisen pelosta. Joidenkin rakkaidensa vuoksi on valmis tekemään mitä vain.

- Mulle perhe ja oikeastaan kaikki suvussani ovat tosi tärkeitä. Mulla on asiat tosi hyvin, Lucas kertoo.

Esikoisalbumi toi kaksi Emma-ehdokkuutta

Lucas julkaisi ensimmäisen levynsä tämän vuoden elokuussa. Nimikkoalbumi Lucas siivitti artistin kahteen Emma-ehdokkuuteen: hän on ehdolla Vuoden tulokkaaksi ja Yleisön suosikkiartistiksi. 17-vuotiasta ehdokkuudet lähinnä hämmästyttävät.

- Totta kai ne tuntuvat tosi siisteiltä. Kun kuulin niistä, jäädyin ihan täysin, Lucas kertoo.

Laulaja bongattiin pari vuotta sitten yllättäen yläasteen musiikkiluokasta artistiuralle. Lucas on kasvattanut fanipohjaansa jatkuvasti, ja raivannut tietään etenkin nuorten tyttöjen suosikiksi Robinin ja Isac Elliotin rinnalle. Viime aikoina Lucas on tehnyt musiikkia ja hengaillut paljon toisen musiikkialan tulokkaan, YouTubesta tutun Arttu Lindemanin kanssa.

- Ollaan kummatkin uusia tässä bisneksessä, niin on hyvä olla joku frendi, joka on samassa tilanteessa, Lucas sanoo.

Lue myös:

Emma Gaalassa näkyy uusi sukupolvi, joka mullisti musakentän – analysoimme kategoriat

Lucasin tie yläasteen välitunnilta soittolistojen kärkeen: ”Olen saanut enemmän swägiä”

YleXPopin Etkoilla esiintyvällä Lucaksella on suuret suunnitelmat: "Tavoitteeni ovat ulkomailla"