Hyppää pääsisältöön

Vaakakapina-psykologi Satu Lähteenkorva kannustaa elämään omannäköistä elämää isolla E:llä

Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva.
Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva. tehtävät,vaakakapina

Painonhallintaan erikoistunut psykologi Satu Lähteenkorva auttaa Vaakakapinaan osallistujia elämänmuutoksen psykologisessa puolessa. "Rankoistakin jutuista seuraa hyviä asioita", Satu kannustaa. Tutustu Satuun!

1. Kuka olet?
Satu Lähteenkorva, tamperelainen psykologi. Intohimoinen maailmanparantaja ja tajuttavan syvällinen!

2. Kerro omasta historiastasi
Oon aina rakastanut ihmistä ja ruokaa. Ihminen on vaan niin käsittämättömän hieno. Mua surettaa, kun jatkuvasti näen kaikkialla pahoinvoivia ihmisiä, jotka ovat kadottaneet persoonansa. Mä haluan rohkaista elävään elämään.

3. Mikä on tärkein oivalluksesi, jota haluat välittää ihmisille eteenpäin?
Kaikki on hyvin. Oon tajunnut, aina viimeistään jälkikäteen, että rankoistakin jutuista seuraa hyviä asioita. Ihmisessä on valtava elämänvoima.

4. Mitä sanot aamuisin peilikuvallesi?
Nykyään ja vihdoin sanon: "Huomenta, ihana latino-mama. Hyvä päivä. Hyvä Sinä." (Juu, mä oon 'morning-happy-person'.)

5. Mikä on suurin oma haasteesi painonhallinnan saralla?
Mulla on neljä kuukautta vuodessa, jolloin teen pitkiä päiviä ja viikkoja. Silloin ei vaan jää tarpeeksi aikaa liikuntaan. Unesta tai perheajasta en suostu karsimaan. Ja aina kun liikun vähemmän, myös syön huonommin. Ne on kehon kannalta vähän heikompia kuukausia, mutta psyykkisesti kyllä tosi antoisia. Joku balanssi näyttää kuitenkin säilyvän ja niiden jälkeen aina hyviä kuukausia.

6. Mikä on lempiherkkusi?
Tylsä kertoa, mutta mulla ei oo. Mä tykkään älyttömästi ruuasta, mutta ei oo mitään tiettyä. Pizza on aika lempparijuttu, mutta ei sekään sellainen himojuttu!

7. Mitä terveisiä haluaisit lähettää vaakakapinalaisille?
Elämä alkaa elävästä persoonasta. Mä haluun olla innostamassa siinä, että löydät sua ja sunnäköistä elämää. Elämää isolla E:llä. Se on mahdollista ja se voi alkaa tänään. Tässä kapinassa ei kukaan oo yksin. Mogaillaan, kokeillaan ja opitaan. Ihminen on ihana!

Lopeta laihdutus, aloita elämä! Liity kapinajohtaja Jennyn joukkoihin Facebookissa. Vaakakapina laajentuu vuoden 2017 aikana verkosta niin televisioon kuin radioonkin.

Psykologia

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina