Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Menneisyyden metsästäjät pääkuva

Pekka Kupila

Pekka Kupila (Mennenisyyden metsästäjät)
Pekka Kupila (Mennenisyyden metsästäjät) Metallinpaljastin

Pekka viihtyy luonnon parissa ja on Menneisyyden metsästäjien nopein singahtaja.

Pekka Kupila (Menneisyyden metsästäjät) nukkuu nurmikolla
Pekka Kupila (Menneisyyden metsästäjät) nukkuu nurmikolla mies,nurmikko,Nukkuu

Pekka on melkoinen konkari, sillä taustaa metallinpaljastimien maailmassa löytyy jo 15 vuoden ajalta. 47-vuotiaan Pekan vetää harrastuksen pariin kiinnostus paikallishistoriaan ja upea Suomen luonto. Luonnossa liikkuminen sujuukin häneltä pitkällä kokemuksellaan mutkattomasti. Useimmiten Pekan mutkat kääntyvätkin suoriksi, sillä innostuessaan hän singahtaa hetkessä satojen metrien päähän kohti parempia apajia. Menneisyyden metsästäjien kelkkaan Pekka hyppäsi serkkunsa Ossin kautta.

Pekka Kupila (Menneiisyyden metsästäjät) kaivaa pellolla
Pekka Kupila (Menneiisyyden metsästäjät) kaivaa pellolla pelto,mies,muinaisesineet
Pekka Kupila (Menneiisyyden metsästäjät) lähikuvassa
Pekka Kupila (Menneiisyyden metsästäjät) lähikuvassa kuusi (mäntykasvit),mies

Espoossa asuvana Pekka on ryhmän etäjäsen, eikä aina ehdi työ- ja perhekiireiltään etsintäkeikoille mukaan. Vapaa-aikanaan Pekka toimii jalkapalloseuran aktiivina ja muihin harrastuksiin hänellä kuuluu lukeminen ja tietokonepelit.