Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Menneisyyden metsästäjät pääkuva

Reijo Hyvönen

Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät)
Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) Metallinpaljastin

Reijo on Menneisyyden metsästäjien karismaattinen johtohahmo ja 60 vuoden iällään ryhmän ikänestori. Vuodet eivät kuitenkaan miehen innostuneessa energiassa näy.

Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) kädessä kotkariipus
Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) kädessä kotkariipus muinaisesineet,merovingiaika,Aarre

Reijo aloitti metallinetsintä-harrastuksen 24 vuotta sitten. Aluksi etsintä oli satunnaista, mutta 2000-luvun alusta koko ajan aktiivisempaa. Ryhmässä Reijon tehtäväksi on muodostunut yhteyksien ylläpitäminen niin alan asiantuntijoihin, Museovirastoon kuin mediaankin. Erityisen kiinnostunut Reijo on vanhoista kartoista, historiakirjallisuudesta ja myyttisestä perimätiedosta.

Miten voi olla noin levoton luonne, vaikka kaveri puhuu olevansa hämäläinen?― luonnehtii Jussi Nieminen Reijoa

Tällä hetkellä Reijo on omien sanojensa mukaan ”eläkeputkessa”, mutta on ehtinyt työttömänä ollessaan suorittaa isännöitsijän sekä kiinteistöedustajan tutkinnot. Reijon pitkä työura sujahti muoviteollisuuden parissa ja hänen elämänsä on asettunut Hämeeseen Tervakosken kunnan alueelle. Reijon tärkeänä harrastuksena on jo yli 40 vuoden ajan ollut jalkapallo, jonka parissa hän on ehtinyt niin pelata, valmentaa kuin erotuomaroidakin. Sittemmin laatuaika kentällä on jäänyt vähemmälle, mutta edelleen Reijon näkee usein penkkiurheilijana katsomon puolella.

Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) niityllä lapion kanssa
Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) niityllä lapion kanssa pelto,niitty,lapiot
Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) metsässä
Reijo Hyvönen (Menneisyyden metsästäjät) metsässä metsä,lapiot
Kommentit