Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Menneisyyden metsästäjät pääkuva

Tomi Virtanen

Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät)
Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) Metallinpaljastin

Tomi, 42, on Menneisyyden metsästäjien hiljaisin jäsen, mutta suunsa auki saadessaan puhuu aina silkkaa asiaa.

Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) pellolla
Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) pellolla pelto,muinaisesineet,Metallinpaljastin

Tomi on ollut harrastuksen parissa ryhmästä kaikkein lyhimmän ajan, eli vasta noin kaksi vuotta. Tästä huolimatta hän on kehittänyt nopeasti vankan tietotaidon ja osaa tunnistaa monipuolisesti rautakautisia esineitä. Tomin vastuulle on jäänyt tuikitärkeä lupien hankinta, joten epätietoiset maanomistajat saavat useimmiten ensimmäiseksi langan päähän peltoalueen valloituslupaa tiedustelevan Tomin.

Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) kissan kanssa pellolla
Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) kissan kanssa pellolla Kissat,Metallinpaljastin,mies
Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) kaivaa pellolla
Tomi Virtanen (Menneisyyden metsästäjät) kaivaa pellolla Metallinpaljastin,mies,muinaisesineet

Ammatiltaan Tomi on metallimies ja asuu perheineen Reijon välittömässä läheisyydessä Tervakoskella. Rautakautisten esineiden lisäksi Tomi harrastaa erilaisten flipperien keräilyä ja pelaamista. Tomia voisi kenties luonnehtia ryhmän hiljaisimmaksi tyypiksi, mutta suunsa auki saatuaan puhuu vankkaa asiaa ja ilmaisee itseään pettämättömällä lakonisuudella.