Hyppää pääsisältöön

Itse asiassa kuultuna: Heikki A. Reenpää

Otavan voimahahmo, 94-vuotias professori Heikki A. Reenpää on elämänsä aikana on työskennellyt lukuisten keskeisten kirjailijoidemme kanssa.
Heikki A. Reenpää (1922 - 2020). Otavan voimahahmo, 94-vuotias professori Heikki A. Reenpää on elämänsä aikana on työskennellyt lukuisten keskeisten kirjailijoidemme kanssa. yle tv1

TV1 sunnuntaina 27.9.2020 klo 11.45 - 12.40, Areenassa

Otavan voimahahmo professori Heikki A. Reenpää (1922 – 2020) oli sukunsa tervaskanto. Hän oli sukuyhtiönsä kantavia voimia vuosikymmenet, vaikka virallista asemaa yhtiössä hänellä ei enää vuosiin ollutkaan.

Pitkän elämänsä aikana Reenpää työskenteli suuren kirjailija- ja kulttuurihenkilöjoukon kanssa.

Heikki A. Reenpää kertoi elämästään ja urastaan Itse asiassa kuultuna -ohjelmassa vuonna 2016. Ykkönen esittää haastattelun 98-vuotiaana kuolleen Reenpään muistoksi.

Ohjelmassa Reenpää muistelee yhteisiä hetkiä muun muassa F.E. Sillanpään, Mannerheimin, Hannu Salaman ja monen muun kulttuurivaikuttajan kanssa.

Haastattelijana on toimittaja Juho-Pekka Rantala.

Tuotanto: Yle, 2016.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.