Hyppää pääsisältöön

Itse asiassa kuultuna: Heikki A. Reenpää

Otavan voimahahmo, 94-vuotias professori Heikki A. Reenpää on elämänsä aikana on työskennellyt lukuisten keskeisten kirjailijoidemme kanssa.
Heikki A. Reenpää (1922 - 2020). Otavan voimahahmo, 94-vuotias professori Heikki A. Reenpää on elämänsä aikana on työskennellyt lukuisten keskeisten kirjailijoidemme kanssa. yle tv1

TV1 sunnuntaina 27.9.2020 klo 11.45 - 12.40, Areenassa

Otavan voimahahmo professori Heikki A. Reenpää (1922 – 2020) oli sukunsa tervaskanto. Hän oli sukuyhtiönsä kantavia voimia vuosikymmenet, vaikka virallista asemaa yhtiössä hänellä ei enää vuosiin ollutkaan.

Pitkän elämänsä aikana Reenpää työskenteli suuren kirjailija- ja kulttuurihenkilöjoukon kanssa.

Heikki A. Reenpää kertoi elämästään ja urastaan Itse asiassa kuultuna -ohjelmassa vuonna 2016. Ykkönen esittää haastattelun 98-vuotiaana kuolleen Reenpään muistoksi.

Ohjelmassa Reenpää muistelee yhteisiä hetkiä muun muassa F.E. Sillanpään, Mannerheimin, Hannu Salaman ja monen muun kulttuurivaikuttajan kanssa.

Haastattelijana on toimittaja Juho-Pekka Rantala.

Tuotanto: Yle, 2016.

Kommentit
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.