Hyppää pääsisältöön

Kvartetti

Wilf Bond (Billy Connolly), Jean Horton (Maggie Smith), Reginald Paget (Tom Courtenay) ja Cissy Robson (Pauline Collins)
Wilf Bond (Billy Connolly), Jean Horton (Maggie Smith), Reginald Paget (Tom Courtenay) ja Cissy Robson (Pauline Collins) Wilf Bond (Billy Connolly), Jean Horton (Maggie Smith), Reginald Paget (Tom Courtenay) ja Cissy Robson (Pauline Collins) Kvartetti,teeman elokuvat

Dustin Hoffmanin ohjaama, menestysnäytelmään perustuva komedia muusikkojen vanhainkodista, jonne saapuu uusi asukas, oopperadiiva paisuneine egoineen.
Teema perjantaina 30.12. klo 21.00. Areenassa vain suorana

Dustin Hoffmanin debyyttiohjaus sijoittuu muusikoiden vanhainkotiin, joka on rahavaikeuksissa. Koska asukkaat ovat kuitenkin nimekkäitä artisteja, on kaikki syy odottaa, että varoja saadaan kerättyä gaalakonsertilla.

Mutta egot ovat suuria ja ihmissuhteet mutkikkaita. Kun taloon saapuu uusi asukas, oopperadiiva, joka on erään toisen asukkaan entinen puoliso, mikään ei ole entisellään.

  • Kvartetti (Quartet), Britannia 2012. O: Dustin Hoffman. N: Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly, Pauline Collins, Michael Gambon

Lisää ohjelmasta

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa