Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat YleX:n vuoden 2016 soitetuimmat biisit – JVG oli luukutetuin artisti

YleX:n musiikkivuosi 2016 oli täynnä kotimaisia ja ulkomaisia helmiä. Vuoden soitetuin kappale oli Justin Timberlaken Can't Stop The Feeling.

Tältä näytti musiikkivuosi 2016 YleX:n silmin.

Vuonna 2016 YleX:n taajuuksilla kuultiin sekä tuttujen supertähtientähtien musiikkia että lupaavien ja tänä vuonna breikanneiden tulokkaiden biisejä. YleX kokosi kanavan soitetuimmat biisit ja artistit yhteen.

Kotimaiset artistit ovat vahvasti esillä vuoden soitetuimpien artistien listalla. Kymmenen soitetuimman artistin joukkoon mahtuu kuusi suomalaista bändiä tai muusikkoa. Ne ovat koko vuoden soitetuin artisti JVG, Sanni, Evelina, Nikke Ankara, Anna Abreu ja Venior.

Kuunnelluin ulkomaalainen artisti oli norjalainen Tungevaag & Raaban, joka teki YleX:n vuoden 2016 Kesäkumibiisin yhdessä Veniorin kanssa. Myös viime vuonna soitetuin ulkomaalainen artisti oli norjalainen, kun Kygo oli YleX:n koko vuoden 2015 soitetuin artisti.

Vuonna 2015 YleX:n soittoon nousseista musatulokkaista peräti kolme nousi vuoden 2016 aikana kahdenkymmenen soitetuimman artistin joukkoon.Evelinaoli vuoden neljänneksi, Venior kymmenenneksi ja Lucas neljänneksitoista soitetuin musantekijä.

Tänä vuonna breikanneista suomalaismuusikoista Alma kohosi soitetuimpien artistien listalla sijalle 16.

Tsekkaa alta, miltä näytti YleX:n musiikkivuosi 2016 ja ota haltuun viidenkymmenen soitetuimman kappaleen Spotify-lista!

Lue myös:

Analyysissä JVG:n Mist sä tuut part 2 – biisi on suomiräpin kutsubileet, johon pääsevät vain harvat ja valitut

Tässä ovat YleX:n vuoden 2015 soitetuimmat biisit – Paperi T oli soitetumpi kuin Cheek