Hyppää pääsisältöön

Äänestä nyt UMK17-suosikkiasi

UMK17-ennakkoäänestys on nyt päättynyt. Ennakkoäänestyksen tulos julkaistaan torstain 26.1. Etkot-lähetyksessä

Äänestys tapahtuu ilmaiseksi verkossa, tällä sivulla.

Äänestääksesi ennakkoon sinulla pitää olla Yle Tunnus. Voit luoda Yle Tunnuksen nyt heti tai alla, äänestyksen yhteydessä. Yle Tunnuksen luomista varten tarvitset voimassaolevan sähköpostitilin sekä äänestäksesi suomalaisella matkapuhelinliittymällä varustetun kännykän, mihin lähetämme sinulle vahvistuskoodin äänestyksen yhteydessä.

Äänestysaika on la 31.12. ja to 26.1. klo 12 välinen aika. Voit äänestää vain kerran (yksi ääni per Yle Tunnus ja matkapuhelinliittymä). Ennakkoäänestys on maksutonta.

UMK17-lähetyksen aikana la 28.1. on käynnissä maksullinen puhelin, tekstiviesti ja internetäänestys. UMK17 lahjoittaa tänä vuonna maksullisen äänestyksen tuotot Nenäpäivän yhdeksän järjestön työhön maailman lasten hyväksi.

UMK17-voittajan ja Suomen euroviisuedustajan valintaan vaikuttavat 50% yleisöäänet (ennakkoäänet + lähetyksen aikana annetut äänet) sekä 50% lähetyksessä kansainvälisten raatien antamat pisteet.

Äänestä suosikkiasi alla. Äänestäminen vaatii sisäänkirjautumisen Yle Tunnukseen. Kirjaudu / luo uusi tunnus täällä.

Kysely on suljettu

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.