Hyppää pääsisältöön

Äänestä nyt UMK17-suosikkiasi

UMK17-ennakkoäänestys on nyt päättynyt. Ennakkoäänestyksen tulos julkaistaan torstain 26.1. Etkot-lähetyksessä

Äänestys tapahtuu ilmaiseksi verkossa, tällä sivulla.

Äänestääksesi ennakkoon sinulla pitää olla Yle Tunnus. Voit luoda Yle Tunnuksen nyt heti tai alla, äänestyksen yhteydessä. Yle Tunnuksen luomista varten tarvitset voimassaolevan sähköpostitilin sekä äänestäksesi suomalaisella matkapuhelinliittymällä varustetun kännykän, mihin lähetämme sinulle vahvistuskoodin äänestyksen yhteydessä.

Äänestysaika on la 31.12. ja to 26.1. klo 12 välinen aika. Voit äänestää vain kerran (yksi ääni per Yle Tunnus ja matkapuhelinliittymä). Ennakkoäänestys on maksutonta.

UMK17-lähetyksen aikana la 28.1. on käynnissä maksullinen puhelin, tekstiviesti ja internetäänestys. UMK17 lahjoittaa tänä vuonna maksullisen äänestyksen tuotot Nenäpäivän yhdeksän järjestön työhön maailman lasten hyväksi.

UMK17-voittajan ja Suomen euroviisuedustajan valintaan vaikuttavat 50% yleisöäänet (ennakkoäänet + lähetyksen aikana annetut äänet) sekä 50% lähetyksessä kansainvälisten raatien antamat pisteet.

Äänestä suosikkiasi alla. Äänestäminen vaatii sisäänkirjautumisen Yle Tunnukseen. Kirjaudu / luo uusi tunnus täällä.

Kysely on suljettu

UMK17

  • Euroviisut toukokuussa 2017 Ylen kanavilla

    Suomen edustaja on Norma John kappaleella Blackbird

    Euroviisut järjestetään Ukrainan Kiovassa 9.-13.5. Suomea edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Norma John kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7.

  • UMK17 // Bileshown parhaat palat

    UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

    Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.