Hyppää pääsisältöön

Muusikko-näyttelijä Elias Gould tekee Syke-sarjan avausjakson kiinnostavimman roolin – ”Treenailin omassa sängyssä itkemistä”

Vuosi 2017 on tärkeä Elias Gouldille, sillä hänen esikoislevynsä julkaistaan muutaman kuukauden päästä. Vuosi käynnistyy kuitenkin Syke-sarjan merkeissä.

Elias Gouldin vuosi 2017 lähtee käyntiin vauhdilla. Hän tähdittää _Syke-_hittisarjan avausjaksoa ja julkaisee heti vuoden alussa uuden kappaleen, joka enteilee myöhemmin keväällä julkaistavaa esikoisalbumia.

Syke-sarjan neljännen kauden kaikki 10 jaksoa ilmestyivät Yle Areenaan tänään 1.1.2017. TV2:sella sarja jatkuu keskiviikkoisin 4.1.2017 alkaen tutulla paikalla.

Syke-sarjan avausjakson keskeisimpiin hahmoihin kuuluva Elias Gould esittää auto-onnettomuuteen tyttöystävänsä kanssa joutuvaa Mikkoa. Rankka rooli vaati perusteellista keskittymistä.

- En ole hirveästi tehnyt itkuraivariahdistusrooleja. Kuumotti tosi paljon, miten onnistun. Treenailin omassa sängyssä itkemistä, Gould kertoo YleX:lle.

Syke-sarjaan pääseminen oli Elias Gouldille erityisen mieluinen työtehtävä.

- Siellä oli sellaisia tyyppejä, joiden kanssa olen aina halunnut päästä näyttelemään, tosi ammattitaitoista jengiä. Se oli siistiä ja tosi rikastuttava kokemus.

Elias postasi kuvauksista myös selfien Iiristä esittävän Iina Kuustosen kanssa.

Avaa Instagram postaus

- Pääsin näyttelemään myös Iina Kuustosen kanssa, mikä oli tietysti ihanaa.

Syke-sarjan neljännellä tuotantokaudella Iina Kuustosen esittämä Iiris saa uuden työtehtävän eli hän siirtyy sairaalasta ambulanssiin töihin. Samalla sarjan tapahtumapaikat laajenevat, kun jatkossa seurataan myös sitä, miten potilaat haetaan sairaalaan. Juuri tämän takia myös Kuustonen ja Gould pääsivät näyttelemään yhdessä, sillä Iiris tuli pillit päällä pelastamaan Mikkoa ja hänen tyttöystäväänsä kolaripaikalta.

Debyyttilevy keväällä

Syke-kuvausten lisäksi Elias Gould on viettänyt myös intensiivisesti aikaa studiossa, sillä hänen esikoisalbuminsa julkaistaan keväällä.

Levyn tuottaa legendaarinen Emma-palkittu tuottaja-säveltäjä-muusikko Matti Mikkola, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Stigin, Jesse Kaikurannan, Tehosekoittimen, Laura Närhen, Pepe Willbergin ja Saimaan levyjä. Lisäksi hän on säveltänyt lähes koko Tehosekoittimen tuotannon ja soittanut yhtyeessä kitaraa ja rumpuja.

- Matti Mikkola on sellainen nero, kenen kanssa en olisi voinut haaveillakaan tekeväni debyyttialbumia. Meininki on mennyt huomattavasti eteenpäin. Olen ollut tosi hyvissä käsissä. Ihanaa olla hänen kanssaan studiossa. Mulla on tosi hyvä fiilis, Gould päättää.

Lue myös:

Syke-tähti Antti Luusuaniemi on hurjan mukava mies – ja juuri siksi hän tykkää näytellä röyhkeää sydänkirurgi Max Hanssonia

Syke-hittisarjan neljäs tuotantokausi on aiempia dramaattisempi – tätä kaikkea on luvassa

YleX Läpimurto: Elias Gould on suomirockin uuden sukupolven sanansaattaja