Hyppää pääsisältöön

Ylikomisario Banks – uusia jaksoja

Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi.
Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) ryhmään kuuluvat rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz) ja ylikonstaapeli Annie Cabbot (Andrea Lowe). Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi. Kuva: ©Left Bank Pictures yle tv1

TV1 lauantaisin 7. - 21.1.2017 klo 22.15 - 23.40
Yle Areenassa 14 päivää

Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) tiivis tiimi jatkaa työtään viidennen ja samalla sarjan viimeisen tuotantokauden uusissa jaksoissa. Joukkoon saadaan uusi innokas rikostutkija Vince Grady (Samuel Anderson).

Kolmessa tarinassa ratkotaan erillisiä henkirikoksia, mutta taustatarina etenee aiempaa yhtenäisempänä. Tiimi selvittää metsästä löytyvän miehen kohtaloa, jäljittää kiinalaista liikemiestä ja yrittää selviytyä tiimiä kohtaavasta traagisesta tapahtumasta.

Aitoa onnea vai kulissia?

Henkilökohtaisessa elämässä ylikomisario Banks on siirtynyt eteenpäin, sillä hän seurustelee uuden kumppanin kanssa. Entinen rakastettu Annie Cabbot (Andrea Lowe) elää onnellista perhe-elämää lapsensa isän kanssa. Ovatko molemmat oikeasti onnellisia?

Toisille poliisina olo ei ole uravalinta, vaan toinen luonto. Ryhmän rautainen ammattilainen, komisario Helen Morton (Caroline Catz) hakeutuu urakiertoon, mutta törmääkö pyrkimys vanhoihin asenteisiin?

Sarja perustuu Peter Robinsonin suosittuihin dekkareihin.

DCI Banks. Käsikirjoitus: Nicholas Hicks-Beach. Musiikki: Sheridan Togue. Tuotanto: Left Bank Pictures, BBC, ITV, 2016.

Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi.
Ylikomisario Banks (Stephen Tompkinson) saa uuden rikostutkijan Vince Gradyn (Samuel Anderson). Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi. Kuva: ©Left Bank Pictures yle tv1
Kommentit