Hyppää pääsisältöön

Syke palaa illalla ruutuun – luvassa verinen onnettomuus, uudet työtehtävät ja leukemiahuijaus

Jos et ole vielä ottanut varaslähtöä Syke-hittisarjan neljänteen tuotantokauteen Yle Areenassa, varo juonipaljastuksia. TV2:lla sarja jatkuu keskiviikkoisin 4. tammikuuta alkaen tutulla paikalla klo 21.

Syke on TV2:n suosikkiohjelma ja Yle Areenan historian katsotuin draamasarja. Sen jokainen jakso tavoittaa miljoonayleisön. Tänään tv:ssä alkavasta neljännestä kaudesta on tulossa aiempaa dramaattisempi ja tummasävyisempi.

Avausjakson kohokohdat:

1. Epätoivoinen ratkaisu

Muusikko-näyttelijä Elias Gouldin esittämä Mikko päätyy tekemään itsemurhan kuullessaan, että hänen tyttöystävänsä Tiia tulee todennäköisesti istumaan lopun elämäänsä pyörätuolissa neliraajahalvauksen takia. Mikko ei kestä auto-onnettomuudesta johtuvaa syyllisyyttä, sillä hän on ajanut ylinopeutta esittäen rohkeampaa kuin onkaan.

2. Uusi duuni

Iina Kuustosen esittämä alakuloinen Iiris on Jarkon kuoleman jälkeen etsinyt muutosta elämäänsä. Sen sijaan että hän olisi palannut osastolle tuttuihin sairaanhoitajan töihin, Iiris on vaihtanut ensihoitajan hommiin ambulanssiin. Tämän vuoksi myös tapahtumapaikat laajenevat Sykkeen neljännen tuotantokauden myötä.

Iiriksen uusi pari on Juha-Tapio Arolan esittämä Artturi. Heti ensimmäisessä jaksossa he pääsevät tositoimiin onnettomuuspaikalle. Nuori pariskunta Mikko (Elias Gould) ja Tiia (Maaria Nuoranne) ovat ajaneet kolarin ja pelkääjän paikalla istunut Tiia on loukkaantunut erittäin vakavasti. Iiris joutuu heti johtamaan tilannetta, sillä hän on koulutetumpi kuin uusi parinsa Artturi, jolla taas on enemmän työkokemusta ambulanssista.

3. Identtisten kaksosten leukemiahuijaus

Sairaalaan saapuu 10-vuotiaat identtiset kaksoset, joista toinen sairastaa leukemiaa, eikä kestä pahan olon takia rankkoja stytostaattihoitoja. Toinen kaksosista uhrautuu siskonsa puolesta vaarallisin seurauksin. Siskokset siis vaihtavat paikkoja, jolloin terve lapsi saa stytostaattihoitoja ja sairas ei. Lääkäri pelkää, etteivät hoidot tehoa. Lopulta kuitenkin paljastuu, että väärä sisko on saanut hoitoa kaksosten riskaabelin jekun takia.

Lue myös:

Syke-hittisarjan neljäs tuotantokausi on aiempia dramaattisempi – tätä kaikkea on luvassa

Muusikko-näyttelijä Elias Gould tekee Syke-sarjan avausjakson kiinnostavimman roolin – ”Treenailin omassa sängyssä itkemistä”

Syke-tähti Antti Luusuaniemi on hurjan mukava mies – ja juuri siksi hän tykkää näytellä röyhkeää sydänkirurgi Max Hanssonia