Hyppää pääsisältöön

Vodkaturistit

Näyttelijä Ville Haapasalo johdatti vuonna 2007 bussillisen turismin veteraaneja muistoja verestäneelle matkalle entiseen Leningradiin.
Näyttelijä Ville Haapasalo oli matkanjohtajana, kun suomalaiset kävivät muistelemassa vodkaturismia. Näyttelijä Ville Haapasalo johdatti vuonna 2007 bussillisen turismin veteraaneja muistoja verestäneelle matkalle entiseen Leningradiin. yle tv1

TV1 perjantaina 6.1.2017 klo 18.10 - 19.00
Yle Areenassa 30 päivää

Vieläkö muistatte Leningradin-matkat, rajaseutujen ruplakätköt ja sukkahousutrokarit? Surkuhupaisa vodkaturismi on mennyttä historiaa, mutta aika ei ole kullannut eikä himmentänyt karvaansuloisia muistoja.

Näyttelijä Ville Haapasalo johdatti vuonna 2007 bussillisen vodkaturismin veteraaneja muistoja verestäneelle matkalle entiseen Leningradiin.

Matkalaiset tapasivat entisiä matkanjohtajia, oppaita, mustanpörssin kauppiaita ja intiimejä palveluja tarjonneita naisia.

Dokumenttikomedian on käsikirjoittanut ja ohjannut Arvo Tuominen. Tuotanto: Yle Asiaohjelmat, 2007. Ohjelma on esitetty edellisen kerran Ykkösellä vuonna 2009.

Näyttelijä <strong>Ville Haapasalo</strong> johdatti vuonna 2007 bussillisen turismin veteraaneja muistoja verestäneelle matkalle entiseen Leningradiin.
Ohjaaja Arvo Tuominen kuvausryhmineen kävi vodkaturismin veteraanien kanssa entisessä Leningradissa. Näyttelijä <strong>Ville Haapasalo</strong> johdatti vuonna 2007 bussillisen turismin veteraaneja muistoja verestäneelle matkalle entiseen Leningradiin. yle tv1

Lisää ohjelmasta

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.