Hyppää pääsisältöön

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet
Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet Kuva: Yle Uusi päivä (tv)

Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

Jokainen Uuden Päivän hahmo on omanlaisensa. Heillä on hyvät puolensa ja toisinaan vähän ärsyttäviäkin piirteitä. Silti jokainen on yhtä arvokas. Ilman näitä persoonallisuuksia Uuden Päivän maailma olisi aika tylsä paikka.
Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Testiin on päivitetty mukaan sarjan kaikki uusimmat hahmot.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Sonjan sisko saapuu kaupunkiin

  Silja-siskoa näyttelee tanssija Laura Allonen.

  Syksyn jaksoissa Sonjan sisko saapuu kaupunkiin. Silja-siskoa näyttelee tanssija Laura Allonen.

 • UPplus: "Laurin tulevaisuus on hyvin hämärän peitossa"

  Tiesitkö, että Panu Mikkola haki alun perin Aleksin roolia?

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä sarjassa alusta asti. Tiesitkö, että Panu Mikkola haki alun perin Aleksin roolia? Entä mitä Laurille tapahtuu ensi syksyn jaksoissa?

 • UPplus: "Sarjan formaatti on omalla tavallaan nerokas"

  Kahdeksan vuotta Uutta Päivää - vuorossa Aimo Räsänen

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä alusta asti sarjassa. Aimo Räsänen soitti aikoinaan koekuvauksissa kitaraa ja päätyi oopperaa rakastavan Otson rooliin. Mutta miksi Aimon tytär säälii Otsoa?

 • UPplus: "Nivuset hiertymillä ja yrjö kurkussa"

  Kahdeksan vuotta Uutta Päivää - vuorossa Lari Halme

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä sarjassa alusta asti. Tällä kertaa vuorossa on Lari Halme, joka paljastaa, miksi tukalia ja ikäviä tilanteita on mielekkäintä näytellä.