Hyppää pääsisältöön

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet
Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet Kuva: Yle Uusi päivä (tv)

Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

Jokainen Uuden Päivän hahmo on omanlaisensa. Heillä on hyvät puolensa ja toisinaan vähän ärsyttäviäkin piirteitä. Silti jokainen on yhtä arvokas. Ilman näitä persoonallisuuksia Uuden Päivän maailma olisi aika tylsä paikka.
Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Testiin on päivitetty mukaan sarjan kaikki uusimmat hahmot.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • UPplus: Onko olut oikeasti simaa?

  Uuden Päivän tuotantotiimin vastaa fanikysymyksiin.

  Mitä hahmot juovat, kun lasissa näyttää olevan olutta? Montako kenkäparia yhdellä hahmolla on? Paljonko äänityspuomi painaa? Nyt on Uuden Päivän tuotantotiimin vuoro vastata fanikysymyksiin. Kiitos kaikille kysymyksistä!

 • Räväkkä Mirkku sai suunniteltua suuremman roolin

  Sonja Halla-ahon piti vierailla vain parissa jaksossa.

  Sonja Halla-ahon piti tulla vierailemaan Uuteen Päivään vain muutaman jakson ajaksi. Kirjastotädin rooli laajeni Laurin sähäkäksi tyttöystäväksi.

 • UPplus: PURKU!

  Miltä UP:n studiossa näyttää nyt?

  Kuvaukset Uuden Päivän studiolla päättyivät heinäkuussa. Mitä lavasteille, rekvisiitalle ja vaatteille sen jälkeen tapahtuu? Kokenut studioesittelijä Atte Reunanen päätti ottaa asiasta selvää.

 • Hoitaja-Marjua näyttelee hoitaja-Sirpa

  Juoruilevaa Marjua näyttelee tamperelainen Sirpa Helin.

  Juoruileva Marju Lehtinen on Virtauksen terveysaseman sairaanhoitaja, joka on noussut ratkaisevaan rooliin Uuden Päivän juonikuvioissa. Nyt hän uhkaa Teron suureellista Viikinkimaailma-hanketta.