Hyppää pääsisältöön

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet
Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet Kuva: Yle Uusi päivä (tv)

Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

Jokainen Uuden Päivän hahmo on omanlaisensa. Heillä on hyvät puolensa ja toisinaan vähän ärsyttäviäkin piirteitä. Silti jokainen on yhtä arvokas. Ilman näitä persoonallisuuksia Uuden Päivän maailma olisi aika tylsä paikka.
Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Testiin on päivitetty mukaan sarjan kaikki uusimmat hahmot.

Kommentit
 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Jäähyväiset

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle viimeisen kerran!

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle! Näemme tunnelmia UP:n jäähyväisshowsta Tampere-talossa. Suvi Hurme kertoo, miksi mahassa mylvii. Mutta miksi Janne Virtanen uskoo jonkun eksyvän matkalla lavalle? Tämä on 20. ja viimeinen UPplus: Bäkkäri -jakso. Valtteri&Thelma kiittävät kaikkia katsojia!

 • Uusi Päivä päättyy kahteen erikoisjaksoon

  Sitä ennen nähdään vielä yhdet perjantaiennakot ja UP-show.

  Uuden Päivän kahdeksan vuoden mittainen taival päättyy joulukuussa kahteen erikoisjaksoon. Kumpikin jaksoista on vajaan tunnin mittainen.

 • Uutta Päivää tuli hyvästelemään 2300 fania

  Uuden Päivän jäähyväisshow't myytiin loppuun.

  Tampere-talossa järjestettiin kaksi loppuunmyytyä Uuden Päivän jäähyväisshow'ta 24. ja 25. marraskuuta 2018. Paikalle oli kerääntynyt yhteensä noin 2300 fania tapaamaan näyttelijöitä ja kuuntelemaan esityksiä. Kiitos hienolle yleisölle onnistuneesta tapahtumasta! Konserttitaltiointi on nähtävissä Yle Areenassa 14. joulukuuta alkaen.

 • UP-dokkari: Kaikki vain faneja varten 6/6

  Nyt fanit saavat puheenvuoron!

  Nyt fanit saavat puheenvuoron! Uusi Päivä on ollut edelläkävijä siinä, miten sarjan tarina on jatkunut netissä. Lisäksi UP on järjestänyt useita tapahtumia ja konsertteja faneilleen. Miten he toivovat sarjan päättyvän?