Hyppää pääsisältöön

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet
Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet Kuva: Yle Uusi päivä (tv)

Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

Jokainen Uuden Päivän hahmo on omanlaisensa. Heillä on hyvät puolensa ja toisinaan vähän ärsyttäviäkin piirteitä. Silti jokainen on yhtä arvokas. Ilman näitä persoonallisuuksia Uuden Päivän maailma olisi aika tylsä paikka.
Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Testiin on päivitetty mukaan sarjan kaikki uusimmat hahmot.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • UPplus: Aten MYDAY

  Bongaa sarjasta poistettu kohtaus!

  Miltä näyttää päivä Uuden Päivän spin off -sarjan kuvauksissa? Uuden Päivän nettitiimi antoi päiväksi kameran Oskun näyttelijälle Atte Reunaselle. Tarkkasilmäisimmät voivat bongata valmiista sarjasta poistetun kohtauksen.

 • Vielä ehtii mukaan Uuden Päivän kuvauksiin!

  Tarvitsemme faneja mukaan kuvauksiin torstaina 21.6.

  HUOM: Haku päättynyt! Uusi Päivä hakee faneja mukaan kuvauksiin! Kuvaamme ensi torstaina 21.6. Tampereen keskustassa kohtauksen, jossa Uuden Päivän hahmot (emme paljasta vielä että ketkä) soittavat kadulla. Tarvitsemme faneja heille yleisöksi.

 • UPplus: "Olin ajatellut että olen eläkkeellä"

  Inga Sulin valittiin sarjaan koekuvausten kautta.

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä sarjassa alusta asti. Inga Sulin oli jo tuudittautunut ajatukseen, että hänen kalenterinsa pysyy tyhjänä töistä. Sitten Inga valittiinkin mukaan sarjaan. Hänen hahmostaan Ainosta löytyy yllättävääkin särmää. Uusi Päivä jatkuu uusin jaksoin elokuussa!