Hyppää pääsisältöön

Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet
Testaa kuka Uuden Päivän hahmoista olet Kuva: Yle Uusi päivä (tv)

Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

Jokainen Uuden Päivän hahmo on omanlaisensa. Heillä on hyvät puolensa ja toisinaan vähän ärsyttäviäkin piirteitä. Silti jokainen on yhtä arvokas. Ilman näitä persoonallisuuksia Uuden Päivän maailma olisi aika tylsä paikka.
Nyt sinulla on mahdollisuus testata, kuka Uuden Päivän hahmo muistuttaa sinua eniten. Testiin on päivitetty mukaan sarjan kaikki uusimmat hahmot.

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.