Hyppää pääsisältöön

Mikä on sinun salainen herkkusi? Osallistu Vaakakapina-haasteeseen!

Haaste: Mikä on sinun salainen herkkusi? Jaa kuva #Vvaakakapina
Haaste: Mikä on sinun salainen herkkusi? Jaa kuva #Vvaakakapina Jenny Lehtinen,vaakakapina

Nautinto kuuluu tasapainoiseen syömiseen - myös tammikuussa! Mikä on sinun salainen herkkusi? Jaa kuvasi #vaakakapina.

Tammikuussa sosiaalinen media ja naistenlehdet täyttyvät treenikuvista, vihersmoothieista ja muusta uuden vuoden lupausten mukanaan tuomasta "uuden elämän kuvastosta". Mitä jos todellisuus onkin toinen, sohva ja jääkaapin herkut vetävät puoleensa ja valtava syyllisyyden ja huonommuuden tunne valtaa mielen?

Mitäpä jos tällä kertaa tehtäisiinkin toisin ja lopetetaan musta-valkoinen ajattelu. Nautinto ja herkut kuuluvat tasapainoiseen syömiseen - myös tammikuussa!

Mikä on sellainen salainen herkku, jonka syömisestä olet saattanut tuntea syyllisyyttä tai ainakaan et kovin helpolla jakaisi herkutteluhetkestä kuvaa someen? Haastamme Sinut nyt jakamaan kuvan salaisesta herkkuhetkestäsi #vaakakapina-tunnuksen kera. Muutetaan ja ravistellaan kuvastoa ja nautitaan hyvällä omallatunnolla syömästämme ruuasta.

Vaakakapina tarjoaa vuoden 2017 aikana uudenlaisen näkökulman painonhallintaan ja hyvinvointiin – kapinajohtajana itseoikeutetusti suorasanainen Jenny Lehtinen.

Ihmetteletkö, miksi Vaakakapina kehottaa lopettamaan laihduttamisen?

Laihduttamisen sijaan Vaakakapina kannustaa ihmisiä löytämään itselleen sopivan tavan huolehtia hyvinvoinnista ja nauttia elämästä. Lue Vaakakapinan tausta-ajatukset sekä vuoden 2017 tavoitteet Jennyn manifestista.

Vaakakapina: Mikä on sinun salainen herkkusi?
Vaakakapina: Mikä on sinun salainen herkkusi? Jenny Lehtinen,vaakakapina
Vaakakapina: Mikä on sinun salainen herkkusi?
Vaakakapina: Mikä on sinun salainen herkkusi? Jenny Lehtinen,vaakakapina

Lopeta laihdutus, aloita elämä! Liity kapinajohtaja Jennyn joukkoihin Facebookissa. Vaakakapina laajentuu vuoden 2017 aikana verkosta niin televisioon kuin radioonkin.

Syöminen

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina