Hyppää pääsisältöön

Presidentti Donald Trumpin virkaanastujaiset

Kuka on tämä koviin arvoihin kasvanut Donald Trump, Yhdysvaltain uusi presidentti?
Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump on saanut oppinsa yritysmaailmasta. Kuka on tämä koviin arvoihin kasvanut Donald Trump, Yhdysvaltain uusi presidentti? yle tv1

TV1 perjantaina 20.1.2017 klo 18.15 - 20.30
Yle Areenassa 30 päivää

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vannoo virkavalansa ja pitää virkaanastujaispuheensa perjantaina 20.1.

Suoraa lähetystä juontaa Satu Miettinen. Virkaanastujaisseremoniaa selostavat Paula Vilén ja Reijo Lindroos. Heti sen jälkeen kuullaan tuoreet arviot Trumpin puheesta ja alkavasta presidenttikaudesta.

Studiossa keskustellaan Yhdysvaltain tulevaisuudesta ja uudesta presidentistä asiantuntijavieraiden kanssa. Vieraina ovat Suomessa asuvat amerikkalaiset Tom Toepfer ja Nely Keinänen, viihdetuottaja Mikko Silvennoinen, Yhdysvaltain politiikan asiantuntijat Benita Heiskanen, Markku Ruotsila ja Kristiina Helenius sekä professori Vesa Puttonen.

Tunnelmat paikan päältä Yhdysvalloista välittää Ylen kirjeenvaihtaja Pirkko Pöntinen. Virkaanastujaiset selostetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Ulkolinja: Donald Trump, voittaja

TV1 torstaina 19.1.2017 klo 22.00 - 22.55, uusinta keskiviikkona 25.1. klo 23.05
Katsottavissa Yle Areenassa

Kuka on Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump? Kokenut liikemies kasvoi koviin arvoihin kiinteistösijoittajan perheessä, loi jättiomaisuuden ja uran tosi-tv:ssä. Miten Trump sopeutuu uuteen rooliinsa maailmanmahdin johtajana?

Kommentit