Hyppää pääsisältöön

UMK17 - Supersomepäivät 16.-25.1.

Uuden Musiikin Kilpailu: Supersomepäivät
Uuden Musiikin Kilpailu: Supersomepäivät Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen Uuden Musiikin Kilpailu,kuvitus

Fiilis nousuun kohti suoraa, kaikkien aikojen bileshow-lähetystä tammikuun lopussa! Uuden Musiikin Kilpailu viettää Supersomepäiviä 16.-25.1. Tarkkaile siis kaikkia UMK:n sosiaalisen median kanavia!

Supersomepäivillä keskitymme yhteen UMK17-kilpailijaan kerrallaan 10 päivän ajan. Jokainen Supersomepäivä huipentuu klo 21.00 päivän kilpailijan houstaamaan Facebook Live -lähetykseen UMK:n tililtä! Lisäksi kilpailijat ottavat UMK:n Snapchatin (yleumk) haltuun päivän aikana. Kilpailijat osoittavat ekstra-aktiivisuutta myös omilla some-kanavillaan. Tutustu UMK17-ehdokkaisiin viimeistään nyt ja valitse suosikkisi Kiovan viisukoneeseen.

UMK17-Supersomepäivät

Sisältö on täysin kilpailijoiden käsissä, joten odottaa voi mitä tahansa. Viime vuoden UMK16 // Facebook Livessä nähtiin mm. kokkiohjelma, parijoogaa, paljon livemusaa, koiria ja mehuohjeita. Mitä onkaan tänä vuonna luvassa? Jos missaat Facebook-lähetyksen livenä, sen voi katsoa jälkeenpäin UMK:n Facebook-sivulla.

Sinun roolisi: tue omaa suosikkiasi

Kenestä tulisi Suomen ja lopulta koko Euroopan kuulla? Jaa, tykkää, rakasta ja kommentoi UMK17-ehdokkaasi kuvia ja videoita! Vaikuta siihen, kenestä pöhistään eniten ennen kaiken ratkaisevaa lähetystä 28.1. Kysymyshän on lopulta siitä, kuka edustaa Suomea parhaiten viisulavalla. Supersomepäivät ovat suora ja henkilökohtainen kuuma linja sinun ja kilpailijoiden välillä - suorana puhelimessasi tai tietokoneellasi. Heitä rohkeasti kysymyksiä!

Jaa, tykkää, rakasta ja kommentoi UMK17-ehdokkaasi kuvia ja videoita!

UMK:n somekanavat

UMK:n saat seurantaan Snäpissä, kun skannaa sovelluksessa alla näkyvän kuvakoodin. Toinen tapa on etsiä käyttäjänimi yleumk. Voit ladata ilmaisen Snapchat-applikaation puhelimeesi tästä.

UMK:n Snapchat-tilin koodi
UMK:n Snapchat-tilin koodi Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu,Snapchat,grafiikka

Psst: UMK-Snapchatin isäntänä toimii tällä kaudella Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa. Hän on läsnä Snäpissä jälleen finaaliviikolla. Luuri on ainakin kuuma, kun kilpailijat ovat lämmittäneet sitä 10 päivää ennakkoon!

#UMK17

UMK17 - suora lähetys Yle TV2:lta, Yle Areenasta ja Radio X3M:ltä 28.1. klo 21.00.

UMK17

  • Euroviisut toukokuussa 2017 Ylen kanavilla

    Suomen edustaja on Norma John kappaleella Blackbird

    Euroviisut järjestetään Ukrainan Kiovassa 9.-13.5. Suomea edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Norma John kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7.

  • UMK17 // Bileshown parhaat palat

    UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

    Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.