Hyppää pääsisältöön

UMK17 - Supersomepäivät 16.-25.1.

Uuden Musiikin Kilpailu: Supersomepäivät
Uuden Musiikin Kilpailu: Supersomepäivät Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen Uuden Musiikin Kilpailu,kuvitus

Fiilis nousuun kohti suoraa, kaikkien aikojen bileshow-lähetystä tammikuun lopussa! Uuden Musiikin Kilpailu viettää Supersomepäiviä 16.-25.1. Tarkkaile siis kaikkia UMK:n sosiaalisen median kanavia!

Supersomepäivillä keskitymme yhteen UMK17-kilpailijaan kerrallaan 10 päivän ajan. Jokainen Supersomepäivä huipentuu klo 21.00 päivän kilpailijan houstaamaan Facebook Live -lähetykseen UMK:n tililtä! Lisäksi kilpailijat ottavat UMK:n Snapchatin (yleumk) haltuun päivän aikana. Kilpailijat osoittavat ekstra-aktiivisuutta myös omilla some-kanavillaan. Tutustu UMK17-ehdokkaisiin viimeistään nyt ja valitse suosikkisi Kiovan viisukoneeseen.

UMK17-Supersomepäivät

Sisältö on täysin kilpailijoiden käsissä, joten odottaa voi mitä tahansa. Viime vuoden UMK16 // Facebook Livessä nähtiin mm. kokkiohjelma, parijoogaa, paljon livemusaa, koiria ja mehuohjeita. Mitä onkaan tänä vuonna luvassa? Jos missaat Facebook-lähetyksen livenä, sen voi katsoa jälkeenpäin UMK:n Facebook-sivulla.

Sinun roolisi: tue omaa suosikkiasi

Kenestä tulisi Suomen ja lopulta koko Euroopan kuulla? Jaa, tykkää, rakasta ja kommentoi UMK17-ehdokkaasi kuvia ja videoita! Vaikuta siihen, kenestä pöhistään eniten ennen kaiken ratkaisevaa lähetystä 28.1. Kysymyshän on lopulta siitä, kuka edustaa Suomea parhaiten viisulavalla. Supersomepäivät ovat suora ja henkilökohtainen kuuma linja sinun ja kilpailijoiden välillä - suorana puhelimessasi tai tietokoneellasi. Heitä rohkeasti kysymyksiä!

Jaa, tykkää, rakasta ja kommentoi UMK17-ehdokkaasi kuvia ja videoita!

UMK:n somekanavat

UMK:n saat seurantaan Snäpissä, kun skannaa sovelluksessa alla näkyvän kuvakoodin. Toinen tapa on etsiä käyttäjänimi yleumk. Voit ladata ilmaisen Snapchat-applikaation puhelimeesi tästä.

UMK:n Snapchat-tilin koodi
UMK:n Snapchat-tilin koodi Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu,Snapchat,grafiikka

Psst: UMK-Snapchatin isäntänä toimii tällä kaudella Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa. Hän on läsnä Snäpissä jälleen finaaliviikolla. Luuri on ainakin kuuma, kun kilpailijat ovat lämmittäneet sitä 10 päivää ennakkoon!

#UMK17

UMK17 - suora lähetys Yle TV2:lta, Yle Areenasta ja Radio X3M:ltä 28.1. klo 21.00.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.