Hyppää pääsisältöön

Haluatko tavata ihanan Marcus & Martinus -duon? Toimi näin!

YleX:n Instagram-tilillä on juuri alkanut uskomaton Marcus & Martinus -skaba.

Marcus & Martinus // Kuva: Sony Music

Sinulla ja kaverillasi on mahdollisuus päästä tapaamaan Marcus & Martinus -norjalaisduoa Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa. Jaamme neljä lippupakettia UMK-finaaliin, johon kuuluu tapaaminen suosikkiduon kanssa. Voittaja saa ottaa kaverin mukaan.

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa kommentoimalla, miksi juuri sinun pitäisi päästä tapaamaan yhtyettä ja tagaamalla se kaveri, jonka kanssa haluaa mennä UMK-finaaliin.

Voittajat valitaan torstaina 19. tammikuuta. Heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. YleX ei kustanna voittajien matkoja eikä majoituksia.

Skip Instagram post

Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailu on yksi iso kisa, jossa on mukana 10 artistia. UMK17 järjestetään 28. tammikuuta Espoon Metro Areenalla. Kaikki artistit pääsevät siis esiintymään live-yleisön edessä vain kerran.

Kilpailijat ovat Alva, Anni Saikku, Club La Persé, Emma, Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies, Lauri Yrjölä, My First Band, Norma John ja Zühlke sekä Günther & D'Sanz.

Lauantaina 28. tammikuuta Yle TV2:ssa suorana esitettävän kilpailun juontaa Krista Siegfrids ja kommentaattorina toimii Mikko Silvennoinen. Finaalissa esiintyy kilpailijoiden lisäksi norjalaissensaatio Marcus & Martinus.

Lue myös:

Kaikki UMK-musavideot julki – mukana myös poppari Isac Elliot ja vloggaaja Pinkku Pinsku

Ihanaa! Norjalaiset pophurmurit Marcus & Martinus esiintyvät UMK-finaalissa

Marcus ja Martinus aiheuttivat hysteriaa Helsinki-Vantaan lentokentällä keskellä yötä – YleX tapasi hurmaavat popkaksoset  

Norjalaiset kaksospojat ovat vuoden pohjoismainen poptapaus – 9 syytä kiinnostua Marcus & Martinuksesta