Hyppää pääsisältöön

Näin osallistut Kirjojen Suomen verkkolukupiiriin

Maryan Abdulkarimin verkkolukupiirin aikataulu
Maryan Abdulkarimin verkkolukupiirin aikataulu Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen Kirjojen Suomi,Maryan Abdulkarim,verkkolukupiiri

Kirjojen Suomen alkukesän verkkolukupiirin veti toimittaja Maryan Abdulkarim. Kirjaksi Abdulkarim valitsi Reko Lundánin Rinnakkain.

Lukupiirit etenevät näin

1. Lukupiiri alkaa Yle.fi/kirjojensuomi-sivulla Maryan Abdulkarimin kolumnilla. Ilmoittaudu lukijaksi kolumnin kommenttiboksiin kertomalla, mitä lukukokemukselta odotat. Luettava kirja on Reko Lundánin Rinnakkain.

2. Sitten vain urakoimaan: lainaa kirja kirjastosta tai lue se e-kirjana suoraan täältä.

3. Puolivälin katsauksessa Maryan Abdulkarim julkaisee videopäiväkirjan ajatuksistaan, ja silloin on aika kaikkien jakaa ajatuksiaan kirjasta, jota ei ole vielä siis luettu loppuun.

4. Loppukeskustelu käydään torstaina 15.6. klo 19 alkaen Kirjojen Suomen verkkosivuilla. Chattiin voi osallistua kuka tahansa, missä tahansa oletkin.

Osallistu keskusteluun täällä!

Lue Reko Lundánin Rinnakkain e-kirjana

Klikkaamalla linkkiä siirryt Kansalliskirjaston verkkokirjastoon. Päästäksesi lukemaan kirjoja tarvitset Yle Tunnuksen tai voimassa oleva kirjastokortin. Voit lukea kirjan eri PC, iOS ja Android -päätelaitteiden selaimilla.

Lataa kirja -nappi, eli paina tätä siirtyäksesi e-kirjastoon
Lataa kirja -nappi, eli paina tätä siirtyäksesi e-kirjastoon 101kirjaa

Tutustu Kirjojen Suomen edellisiin verkkolukupiireihin

Ensimmäisen lukupiirin vetäjänä oli näyttelijä ja käsikirjoittaja Sanna Stellan. Tammi–helmikuussa käydyn lukupiirin aiheena oli Tytti Parraksen Jojo vuodelta 1968.

Toisen lukupiirin veti kirjailija Juha Itkonen, ja lukupiirikirjana oli Olavi Paavolaisen Risti ja hakaristi (1938).

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Kirjojen Suomi