Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Kakkukoristeet

Pikku Kakkosen muffinssikoristeet
Pikku Kakkosen muffinssikoristeet Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Teemaan sopivat viirit ja liput käyvät niin synttärikakkuihin, muffinsseihin kuin muihinkin tarjottaviin. Voit lisätä pikku juhlijoiden nimet lippuihin ja koristeellinen sekä herkullinen vieraslista on valmis!

TARVIKKEET

Ensiksi tehdään synttärisankarin viiri. Leikkaa isoin banderolli ja muutama viiri irti tulosteesta. Leikkaa grillitikut sopivan pituisiksi ja teippaa banderollin taakse. Solmi lanka kulkemaan tikusta tikkuun. Taita viirit taittokohdista ja asettele naruille. Voit lisätä taakse vielä teipin, etteivät viirit pääse tipahtamaan. Liput syntyvät samalla mallilla. Liimaa vain tikku lipun keskelle, kohdista ja paina napakasti kiinni. Kakkukoristeet ovat valmiit!

Synttärikortti
Viirit
Pikku Kakkosen kioski
Popcornaskit
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä