Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Kioski

Pikku Kakkosen tulostettavilla papereilla askarreltu kioski
Pikku Kakkosen tulostettavilla papereilla askarreltu kioski Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Synttäreiden uusi veikeä vetonaula! Pikku Kakkosen tulosteilla pistät kioskin pystyyn. Tarvitset Pikku Kakkosen tulosteiden lisäksi liimaa, lankaa, saksia ja paljon juhlaherkkuja!

Kioskin markiisi

 • Pikku Kakkosen markiisituloste
 • kartonkia
 • sakset
 • lankaa

Tulosta noin kolme markiisitulostetta. Tulosteiden määrä riippuu kioskin leveydestä. Liimaa paksummalle paperille varmistaaksesi, ettei markiisi repsota. Leikkaa reunoja pitkin ja teippaa markiisit takaa yhteen. Lopuksi lisää teipillä paksuhko lanka kulkemaan koko markiisin leveydeltä. Kiinnitä oviaukkoon muutamalla teipillä.

Synttärikortti
Viirit
Kakkukoristeet
Popcornaskit
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä

 • Askartele Pikku Kakkosen vauhdikkaat viidakkosynttärit

  Koristeita ja ideoita toiminnallisiin viidakkosynttäreihin.

  Kokoa hauskat viidakkosynttärit kotoa ja lähikaupasta löytyvillä materiaaleilla! Tulostettavat kutsukortit, lasinaluset ja muut koristeet luovat tunnelmaa ja kierrätysmateriaaleista toteutettavat puuhat takaavat sen, ettei juhlijoille tule tylsää. Eläimellistä menoa ja vihreyttä saa lisää vaikkapa tuomalla kattaukseen muovieläimiä ja sommittelemalla huonekasvit pöydän ympärille. Juhlien järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana!

 • Postimies Pate erikoislähettipalvelusta

  Pate ei koskaan jätä kaupunkilaisia pulaan.

  Ystävällinen postimies ja hänen mustavalkoinen kissansa Jessi toimittavat postia ja paketteja ympäri Viherlaaksoa. Uusimmilla tuotantokausilla Pate on saanut ylennyksen erikoislähettipalvelun hommiin ja toimittaa paketteja mitä erilaisimmilla kulkuvälineillä. Postimies Paten uudet jaksot Pikku Kakkosessa maanantai-iltaisin 31.7. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 7 päivää ensilähetyksestä.

 • Simon maailmaan mahtuu monenlaista mahtavaa

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen.

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen. Simon elämässä tapahtuu paljon asioita, jotka voivat tapahtua kenelle tahansa lapselle. Isän ja äidin opastuksella Simo aloittaa koulun, menee hammaslääkäriin ja oppii ajamaan ilman apupyöriä.

 • Vilkki Ankka matkustaa ympäri maailmaa Pikku Kakkosessa

  Vilkki Ankka pistää tuulemaan.

  Vilkki on vilkas ankka, jolla on taipumus panna tuulemaan. Hän asustaa Mäkikolossa yhdessä ystäviensä Taneli-possun ja Vomppa-vompatin kanssa. Vilkki innostuu asiasta kuin asiasta eikä aina huomaa, että pieni harkinta auttaisi asiaa. Onneksi ystävät ovat apuna ja asiat saadaan aina hoitumaan parhain päin.