Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Popcornaskit

Pikku Kakkosen popcornaskit
Pikku Kakkosen popcornaskit Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tulosta ja taittele omat pikku juhlijoiden poppariaskit! Näistä voit tarjoilla helposti myös muita synttäriherkkuja ja jokainen pikku juhlija saa omansa.

TARVIKKEET

Leikkaa tulostamasi aski irti ääriviivoja pitkin. Jos haluat vahvemman ja kestävämmän boksin, liimaa tuloste ennen leikkaamista paksummalle paperille. Kartonki käy hyvin. Seuraavaksi taittele boksi; jokainen värinvaihto tarkoittaa taittokohtaa. Käy taitokset vielä kerran läpi ja paina napakasti. Lisää teipit tummennettuihin taitokosiin pohjalle ja sivulle. Sen jälkeen käännä pohja pöytää vasen ja paina teipatut kohdat pohjaan. Lopuksi käännä viimeinen sivu ja teippaa sekä sivu että pohja kiinni. Boksisi on nyt poppareita vaille valmis!

Synttärikortti
Viirit
Pikku Kakkosen kioski
Kakkukoristeet
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä

 • Askartele Pikku Kakkosen vauhdikkaat viidakkosynttärit

  Koristeita ja ideoita toiminnallisiin viidakkosynttäreihin.

  Kokoa hauskat viidakkosynttärit kotoa ja lähikaupasta löytyvillä materiaaleilla! Tulostettavat kutsukortit, lasinaluset ja muut koristeet luovat tunnelmaa ja kierrätysmateriaaleista toteutettavat puuhat takaavat sen, ettei juhlijoille tule tylsää. Eläimellistä menoa ja vihreyttä saa lisää vaikkapa tuomalla kattaukseen muovieläimiä ja sommittelemalla huonekasvit pöydän ympärille. Juhlien järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana!

 • Postimies Pate erikoislähettipalvelusta

  Pate ei koskaan jätä kaupunkilaisia pulaan.

  Ystävällinen postimies ja hänen mustavalkoinen kissansa Jessi toimittavat postia ja paketteja ympäri Viherlaaksoa. Uusimmilla tuotantokausilla Pate on saanut ylennyksen erikoislähettipalvelun hommiin ja toimittaa paketteja mitä erilaisimmilla kulkuvälineillä. Postimies Paten uudet jaksot Pikku Kakkosessa maanantai-iltaisin 31.7. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 7 päivää ensilähetyksestä.

 • Simon maailmaan mahtuu monenlaista mahtavaa

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen.

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen. Simon elämässä tapahtuu paljon asioita, jotka voivat tapahtua kenelle tahansa lapselle. Isän ja äidin opastuksella Simo aloittaa koulun, menee hammaslääkäriin ja oppii ajamaan ilman apupyöriä.

 • Vilkki Ankka matkustaa ympäri maailmaa Pikku Kakkosessa

  Vilkki Ankka pistää tuulemaan.

  Vilkki on vilkas ankka, jolla on taipumus panna tuulemaan. Hän asustaa Mäkikolossa yhdessä ystäviensä Taneli-possun ja Vomppa-vompatin kanssa. Vilkki innostuu asiasta kuin asiasta eikä aina huomaa, että pieni harkinta auttaisi asiaa. Onneksi ystävät ovat apuna ja asiat saadaan aina hoitumaan parhain päin.