Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Popcornaskit

Pikku Kakkosen popcornaskit
Pikku Kakkosen popcornaskit Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tulosta ja taittele omat pikku juhlijoiden poppariaskit! Näistä voit tarjoilla helposti myös muita synttäriherkkuja ja jokainen pikku juhlija saa omansa.

TARVIKKEET

Leikkaa tulostamasi aski irti ääriviivoja pitkin. Jos haluat vahvemman ja kestävämmän boksin, liimaa tuloste ennen leikkaamista paksummalle paperille. Kartonki käy hyvin. Seuraavaksi taittele boksi; jokainen värinvaihto tarkoittaa taittokohtaa. Käy taitokset vielä kerran läpi ja paina napakasti. Lisää teipit tummennettuihin taitokosiin pohjalle ja sivulle. Sen jälkeen käännä pohja pöytää vasen ja paina teipatut kohdat pohjaan. Lopuksi käännä viimeinen sivu ja teippaa sekä sivu että pohja kiinni. Boksisi on nyt poppareita vaille valmis!

Synttärikortti
Viirit
Pikku Kakkosen kioski
Kakkukoristeet
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä

  • Soiva syli: Kis, kis kippurahäntä

    Laulu- ja leikkiohjeet K-jaksoon.

    Soivan sylin K-jaksossa kiikutaan keinussa, sukelletaan kylpyyn kissanpoikien kanssa ja lähdetään karhun mukaan metsäretkelle.

  • Englannin kieli osaksi arkisia askareita ja leikkejä

    Uutta kieltä voi oppia yhdessä leikkien.

    On havaittu, että mitä varhemmin lapsi altistuu vieraan kielen äänteille, sitä laajemmaksi muodostuu lapsen äännekartta ja sitä helpompaa on vielä aikuisenakin tunnistaa erilaisten äänteiden eroavaisuuksia (Peltonen & Huotilainen, 2017).