Hyppää pääsisältöön

Vera Stanhope tutkii – brittidekkarin kuudennen kauden tarinat kokoillan versioina

Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa murhatutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa.
Ylikomisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja ylikonstaapeli Aiden Healy (Kenny Doughty). Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa murhatutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa. yle tv1

TV1 perjantaisin 23.11. - 14.12.2018 klo 22.00 - 23.30 (6. tuotantokausi)
Areenassa 10 päivää

Työlleen omistautunut ylikomisario Vera Stanhope on etevä, mutta ei erehtymätön. Konstailematon olemus auttaa etsivää työssä, jossa hän kohtaa monenlaisia ihmiskohtaloita.

Suositusta dekkarisarjasta (12) uusitaan kuudennen tuotantokauden neljä tarinaa kokoillan versioina. Veran seitsemännen kauden uusinta ja uusi, kahdeksas kausi ovat tulossa ohjelmistoon myöhemmin.

Nummilta kartanoon

Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja työparinsa ylikonstaapeli Aiden Healy (Kenny Doughty) selvittävät ensimmäisessä jutussa nummelta löytyneen uhrin tapausta.

Tiimi joutuu rikostutkimuksiin myös hylätylle louhokselle ja maaseutukartanoon. Kauden päätöstarinassa selvitellään kokeneen kalastajan kohtaloa.

Tuttu tiimi apuna

Vera Stanhopen apuna ovat tutut Kenny Lockhart (Jon Morrison), Marcus Sumner (Kingsley Ben-Adir) ja Bethany Whelan (Cush Jumbo). Tietokonevelho Helen Milton (Lisa Hammond) on Veran oikea käsi, kun pitää löytää nopeasti tärkeitä tiedonmuruja.

Vera Stanhope perustuu kirjailija Anne Cleevesin romaaneihin.

Vera. Käsikirjoitus: Martha Hillier, Glen Laker ja Paul Thompson. Tuotanto: ITV, Britannia 2016. Kuudes kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.

Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa tutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa.
Kenny Lockhart (Jon Morrison) on Vera Stanhopen luottotutkijoita. Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa tutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa. yle tv1
Kommentit