Hyppää pääsisältöön

Yle Live: Milo & Moses

Jazztrio Milo & Moses soittaa G Livelabissa Helsingissä
Milo & Moses: Mooses Kuloniemi, rummut, Jon Pettersson, kontrabasso ja Milo Mäkelä, kitara Jazztrio Milo & Moses soittaa G Livelabissa Helsingissä Kuva: Yle teeman musiikki

Suomijazzin kirkkaimmat tulevaisuuden toivot G Livelabin lavalla Helsingissä. Trion teinien yhteisikä on alle 50 mutta soitossa kuuluu vuosikymmenten svengi.
Teema sunnuntaina 22.1. klo 22.00. Areenassa pysyvästi

Milo & Moses on trio, jossa soittavat Mooses Kuloniemi rumpuja, Milo Mäkelä kitaraa ja Jon Pettersson bassoa. Yläasteikäiset Milo ja Mooses on julistettu suomalaisen jazzin ihmelapsiksi. Basisti Pettersson on muutamaa vuotta vanhempi. Milo ja Mooses löydettiin heidän YouTubeen lataamiensa treenivideoiden ansiosta!

Milo & Moses soittaa sekä omaa materiaaliaan että vanhempaa jazzia. Konsertin settilistalla on kappaleita mm. kitaristilegenda Wes Montgomeryltä ja John Coltranelta sekä Mäkelän ja Kuloniemen aivan uusia sävellyksiä.

Nämä pojat osaavat soittaa niin hyvin, että heidän menestyksensä tulisi estää.― Hemmo Päivärinne, Soundi

Konsertti on kuvattu Helsingissä G Livelabissa syyskuussa 2016. G Livelab on Muusikkojen liiton omistama uusi ja uudenlainen klubi. G Livelab on suunniteltu kokonaan musiikin ehdoilla melko pieneksi, noin 150-henkisen yleisön konserttitilaksi. Tilan mahdollistamaa livemusiikkikokemusta on luonnehdittu hyvin erilaiseksi kuin tyypillisellä klubikeikalla: studiomaisen äänentoiston ansiosta musiikki välittyy lavalta yleisön korviin puhtaana ja kirkkaana.

Milo & Mosesin varma ja tyylipuhdas jazz sopii oivallisesti tutustuttamaan myös tv-yleisön uuteen konserttipaikkaan.

Ohjelmassa kuullaan seuraavat kappaleet:

  • Jingles (Wes Montgomery)
  • Joy Spring (Clifford Brown)
  • Impressions (John Coltrane)
  • Soul Eyes (Mal Waldron)
  • Little 2 (Milo Mäkelä)
  • Haunting 130 Degrees (Milo Mäkelä)
  • JE! (Mooses Kuloniemi)
  • Mr. Clean (Weldon Irvine)

Lue lisää:

Teinipojat Milo & Moses aikovat elää jazzilla

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa