Hyppää pääsisältöön

Emma voitti UMK17-ennakkoäänestyksen

UMK17-kilpailija Emma (Sandström)
UMK17-kilpailija Emma (Sandström) Kuva: Yle umk17,Uuden Musiikin Kilpailu,Emma

Yleisö äänesti ennakkoon tammikuun aikana suosikkiaan Uuden Musiikin Kilpailussa 2017.

Äänestys päättyi torstaina 26.1. Ennakkoon äänestäneiden mielestä Emma kappaleellaan Circle of Light on selvästi vahvin suosikki UMK17-voittajaksi ja euroviisuedustajaksi. Ero kakkoseksi sijoittuneeseen My First Bandiin ja Paradise-kappaleeseen on huimat 15%. Zühlke sijoittui biisillään Perfect Villain kolmanneksi vain 2,5% erolla kakkoseen. Katso ennakkoäänestyksen koko tulostaulukko alla:

Kilpailija% äänistä
1. Emma: Circle Of Light30,4
2. My First Band: Paradise15,0
3. Zühlke: Perfect Villain12,5
4. Günther & D'Sanz: Love Yourself8,4
5. Norma John: Blackbird8,3
6. Club La Persé: My Little World6,9
7. Alva: Arrows5,9
8. Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies: Caveman4,7
9. Lauri Yrjölä: Helppo elämä4,1
10. Anni Saikku: Reach Out For The Sun3,8

Tämä ennakkoäänestyksen tulos on vasta alkua UMK17-voittajan ja Suomen euroviisuedustajan valinnassa! Lauantain UMK17-lähetyksen aikana la 28.1. klo 21 on käynnissä maksullinen puhelin-, tekstiviesti- sekä verkkoäänestys osoitteessa yle.fi/umk/vote. Voittajan valintaan vaikuttavat 50% yleisöäänet (ennakkoäänet ja lähetyksen aikana annetut äänet) sekä 50% lähetyksessä kansainvälisten raatien antamat pisteet.

Lue lisää äänestämisestä UMK17-lähetyksen aikana lauantaina 28.1.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.