Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Etkot to 26.1.

Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava! Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

UMK17: Etkot to 26.1.

Torstain Etkot sisältää suuria paljastuksia UMK17-show'sta. Etkoilla nähdään ensimmäistä kertaa UMK17-lava. Siitä voidaan luvata yksi asia: It's huge! It's true, tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Lava on tyylikäs, iso ja elegantti eikä videoseinän pinta-alassa ole pihtailtu. Etkoilla näytetään kilpailijoita harjoituksissa, joten lava ja viisuehdokkaat nähdään heti tositoimissa. Tämä on todella harvinaista ja spesiaalia. Asut, meikit tai lavaefektit eivät ole valmiita, vaan materiaali on raakatimantti, josta hiotaan täydellinen yksilö lauantaihin mennessä. Tätä et muualla näe.

It's huge! Tämä on fakta.

Etkoilla vierailee UMK-juontaja Krista Siegfrids, joka mm. paljastaa, kuinka monta asunvaihtoa hänellä on UMK17-showssa luvassa. My First Band vastaa tiukkoihin kysymyksiin Paradisen tuhmista sanoituksiaan ja Pete Parkkosen roolista suomenkielisellä videolla. Norma Johnin kanssa puhutaan Leenan X-Factor -menneisyydestä ja Lassen Bumtsibum-tulevaisuudesta. Club La Persé kertoo, kuka heidän asunsa tekee ja miksi rallienglanti kuulostaa coolilta. Näille Etkoille saapuvat myös Lauri Yrjölä ja Zühlke.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: ennakkoäänestyksen tulos paljastetaan! Kuka lähtee paalupaikalta 28.1. UMK17-showhun ja kohti euroviisu-unelmaa?

Torstain Etkot tehdään Espoo Metro Areenalla ja lähetetään suorana Yle Areenassa sekä tällä sivulla klo 18.00-18.30. Ohjelma tulee samana päivänä Yle TV2:lta klo 22.00.

UMK17: Etkot pe 27.1.

Jännitys tiivistyy kohti lauantaita! Perjantain Etkoilla vierailee toiset 5 UMK-kilpailijaa: Alva, Anni Saikku, Emma, Günther & D'Sanz sekä Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies. Luonnollisesti nähdään, miten heidän harjoituksensa lavalla ovat sujuneet. Lisäksi kameran eteen astuu sensaatioduo Marcus & Martinus!

Perjantain Etkot tehdään Espoo Metro Areenalla ja lähetetään suorana Yle Areenassa sekä tällä sivulla klo 17.00-17.30. Ohjelma tulee samana päivänä Yle TV2:lta klo 22.00.

Mitä kaikkea UMK17 on? Katso koko viikon esiintyjät, lähetykset ja ajat.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.