Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Etkot pe 27.1.

Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

UMK17: Etkot pe 27.1.

Jännitys tiivistyy kohti lauantaita! Perjantain Etkojen erikoisvieraana käy sensaatioduo Norjasta Marcus & Martinus! Häkellyttävän fanihysterian aikaansaanut ja "kimeää kiljumista" aiheuttava duo esiintyy UMK17-showssa 28.1. Perjantaina he harjoittelevat osuuttaan UMK-lavalla. Näin ollen luvassa mahdollisesti otteita myös M&M.n harjoituksista UMK-lavalta!

Häkellyttävä fanihysteria ja kimeää kiljumista

Lähetyksessä kuullaan 5 UMK-kilpailijan fiilikset päivää ennen finaalia. Kameran eteen astelevat Alva, Anni Saikku, Emma, Günther & D'Sanz sekä Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies. Luonnollisesti nähdään, miten heidän harjoituksensa lavalla ovat sujuneet. Superstara Günther ja kommentaattori Mikko keskustelevat syvällisesti itsensä rakastamisen tärkeydestä. Musiikinopettaja ja UMK17 ennakkoäänestyksen voiton napannut Emma paljastaa, kuinka kekseliäästi hänen oppilaansa häntä tsemppaavat. Jännitämme myös haastattelua, jossa Mikko testaa kouluruotsiaan ja Alva koulusuomeaan.

Perjantain Etkot tehdään Espoo Metro Areenalla ja lähetetään suorana Yle Areenassa sekä tällä sivulla klo 17.00-17.30. Ohjelma tulee samana päivänä Yle TV2:lta klo 22.00.

UMK17: Etkot to 26.1.

Etkoilu aloitettiin jo torstaina ja lähetyksessä nähtiin UMK-juontaja Krista Siegfrids sekä UMK17-kilpailijat My First Band, Norma John, Club La Persé, Lauri Yrjölä ja Zühlke. Lisäksi ennakkoäänestyksen tulos paljastettiin ja tuoreeltaan analysoitiin. Katso Torstain Etkot täältä.

Torstain Etkot tehtiin Espoo Metro Areenalla.

Mitä kaikkea UMK17 on? Katso koko viikon esiintyjät, lähetykset ja ajat.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.