Hyppää pääsisältöön

YleX ottaa Lahden haltuun: Suomen suurimmat YleX After Ski -bileet Lahti2017 MM-kisoissa

YleX After Ski -päivää vietetään Lahti2017 MM-kisoissa keskiviikkona 1. maaliskuuta. Bileissä esiintyvät Pete Parkkonen, Vilma Alina ja Disko2000. YleXPopin tahtiin bailataan Lahden torilla 3. kesäkuuta.

YleX After Ski valtaa Lahden 1. maaliskuuta Lahti2017 MM-kisoissa. // Kuva: YleX/Tuuli Laukkanen

YleX valtaa Lahden tänä vuonna jo heti keväällä, kun 1. maaliskuuta Lahti2017 MM-kisoissa vietetään YleX After Ski -päivää. Bileet ovat käynnissä aamusta iltaan huippuartistien tähdittämänä.

After Ski -päivän bileet alkavat jo kymmeneltä aamulla kisa-alueen Festival Arenalla, kun YleX:n taajuudeltakin tunnettu DJ Mista S aloittaa oman settinsä. YleX:n supermuijat Poikelus ja Hätönen vetävät puolestaansuositun iltapäiväshown suorana Festival Arenalta klo 13–17. Koska lähetys tehdään livenä tapahtumalavalla, MM-kisoissa ei pelkästään kuulla, vaan myös nähdään, miten yllätyksiä täynnä oleva radiolähetys syntyy.

- Kaikki tietää mitä After Skissa tapahtuu, mutta mitä tapahtuu Before Ski? Se selviää, kun kuuntelee Poikeluksen ja Hätösen suoraa spessulähetystä. Siellä tullaan taatusti vetämään Pertsaa, mutta ei hätää, häneltä on kyllä kysytty lupa, Poikelus kertoo.

Suoran radiolähetyksen päätyttyä alkavat YleX After Ski -bileet, jotka kestävät aina puolille öin. Bileissä esiintyvät Pete Parkkonen, Vilma Alina ja YleX:n Matti Airaksisen sekä DJ Orionin tähdittämä Disko2000.

- Ja vaikka kaikki tietää, mitä After Skissä tapahtuu, niin kukaan ei voi edes villeimmissä kuvitelmissaan ennustaa, että mitä meidän houstaamissa YleX After Ski -bileissä tapahtuu. Tosin varmaa on se, että Pete Parkkonen ei vain lupaa, että kohta sataa. Tunnelma tulee olemaan 100-prosenttisen MOIST, Hätönen hehkuttaa.

YleX After Ski -bileisiin pääsee osallistumaan Lahti2017 MM-kisalipulla. Vilma Alinan keikka on ikärajaton, muutoin ilta on K18. Lisätiedot ohjelmasta ja kisoista täältä.

Myös YleXPopia juhlitaan toistamiseen tänä vuonna Lahdessa. Ikärajaton ilmaistapahtuma saapuu Lahteen 2–3.6. Artistit ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä YleX:ssä.
 

YLEX AFTER SKI -PÄIVÄN AIKATAULU:

10 DJ Mista S aloittaa

13–17 YleX After Ski -radioähetys, Poikelus & Hätönen

17:30 Vilma Alina

18:00 Disko2000

20:45 Pete Parkkonen

DJ Mista S:n johdolla bileet jatkuvat puolille öin