Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Jenni Vartiainen: Turvasanan live-ensiesitys

Jenni Vartiainen esitti UMK17-bileshowssa lauantaina 28.1.2017 kappaleen Turvasana upean tanssikoreografian tukemana.

Kyseessä oli biisin maailman ensiesitys livenä! Aikaisempina vuosina UMK-lähetyksissä ensiesityksensä ovat saaneet mm. Anssi Kelan Levoton tyttö, Antti Tuiskun Peto on irti ja Chisun Tähdet.
Vartiaisen paluuta lavoilla käsiteltiin myös Etkot-ohjelmassa. Siinä Jenni totesi rakastavansa UMK-tuotantoja, "koska näissä on mahdollisuus kokeilla jotain uutta, jota ei välttämättä ole mahdollisuutta kokeilla muualla. Tänäänkin on luvassa erilainen numero kuin normaalisti." Tämä piti paikkansa ja Jennin sensuelli esitys vangitsi Espoo Metro Areenan. Turvasanan koreografiasta vastasi Reija Wäre.

Etkoilla paljastui myös Jennin suosikki UMK:ssa. "Tasaisesti kannustan kaikkia, mutta puolet My First Bandista tekee töitä myös mulle, niin joudun heidän kanssa olemaan yhtä tässä", laulaja kertoi hymyillen.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.