Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Jenni Vartiainen: Turvasanan live-ensiesitys

Jenni Vartiainen esitti UMK17-bileshowssa lauantaina 28.1.2017 kappaleen Turvasana upean tanssikoreografian tukemana.

Kyseessä oli biisin maailman ensiesitys livenä! Aikaisempina vuosina UMK-lähetyksissä ensiesityksensä ovat saaneet mm. Anssi Kelan Levoton tyttö, Antti Tuiskun Peto on irti ja Chisun Tähdet.
Vartiaisen paluuta lavoilla käsiteltiin myös Etkot-ohjelmassa. Siinä Jenni totesi rakastavansa UMK-tuotantoja, "koska näissä on mahdollisuus kokeilla jotain uutta, jota ei välttämättä ole mahdollisuutta kokeilla muualla. Tänäänkin on luvassa erilainen numero kuin normaalisti." Tämä piti paikkansa ja Jennin sensuelli esitys vangitsi Espoo Metro Areenan. Turvasanan koreografiasta vastasi Reija Wäre.

Etkoilla paljastui myös Jennin suosikki UMK:ssa. "Tasaisesti kannustan kaikkia, mutta puolet My First Bandista tekee töitä myös mulle, niin joudun heidän kanssa olemaan yhtä tässä", laulaja kertoi hymyillen.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Bileshown parhaat palat

  UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

  Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.