Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Väliaikaesiintyjänä norjalaisduo Marcus & Martinus

UMK17-väliaikanumerona nähtiin norjalainen sensaatioduo Marcus & Martinus. Energiset kaksoisveljet esittivät medleyn kappaleista Bae, Girls ja Light It Up.

Esityksessä koettiin todellista varhaisteinihysteriaa. Innoikkain osa yleisöstä nousi penkeilleen, täytti permannon käytävät ja ryntäsi lavan eteen päästäkseen lähemmäs idoleitaan. Koko UMK-illan korkeimmat nuotit kuultiin takuulla Marcus & Martinuksen esiintymisen aikana - katsomon puolelta.

Perjantaina 27.1. veljesduo kävi vierailemassa Mikko Silvennoisen UMK17 Etkolähetyksessä, haastattelussa Mikko laittoi veljekset pelaamaan 7 Seconds Challengea!

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.