Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Väliaikaesiintyjänä norjalaisduo Marcus & Martinus

UMK17-väliaikanumerona nähtiin norjalainen sensaatioduo Marcus & Martinus. Energiset kaksoisveljet esittivät medleyn kappaleista Bae, Girls ja Light It Up.

Esityksessä koettiin todellista varhaisteinihysteriaa. Innoikkain osa yleisöstä nousi penkeilleen, täytti permannon käytävät ja ryntäsi lavan eteen päästäkseen lähemmäs idoleitaan. Koko UMK-illan korkeimmat nuotit kuultiin takuulla Marcus & Martinuksen esiintymisen aikana - katsomon puolelta.

Perjantaina 27.1. veljesduo kävi vierailemassa Mikko Silvennoisen UMK17 Etkolähetyksessä, haastattelussa Mikko laittoi veljekset pelaamaan 7 Seconds Challengea!

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Bileshown parhaat palat

  UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

  Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.