Hyppää pääsisältöön

Sykkeen miljoona katsojaa ei voi olla väärässä!

Sairaalasarjan henkilöt istuvat vastaanottotiskin takana.
Sairaalasarjan henkilöt istuvat vastaanottotiskin takana. Syke (tv-sarja),s4 ep01

Sykkeen miljoona katsojaa ei voi olla väärässä!

Vuodenvaihteessa startannut Sykkeen 4. kausi on kirinyt huimiin katsojalukuihin. Tammikuun loppuun mennessä sarjan ensimmäisen jakson, Hyppy tuntemattomaan, on tiirannut läpi jo yli miljoona katsojaa Yle Areenassa ja televisiossa. Neljäs kausi julkaistiin kokonaisuudessaan Areenaan uudenvuodenpäivänä 2017, ja se on kuukauden elinkaarensa aikana kiivennyt yhdeksi palvelun katsotuimmista sisällöistä. Suosikkisarjan aikaisemmat kaudet ovat myös olleet erittäin suosittuja ja odotettuja. Sykkeen faniryhmä on ainutlaatuinen ja tunnettu sen aktiivisuudesta.

Yleisön suosikki
Sairaalasarjan suosio nousi otsikoihin tammikuussa muullakin kuin korkeilla katsojamäärillä; sarja palkittiin parhaan TV-ohjelman Kultaisella Venlalla. Sarjan luojana tunnettu Petja Peltomaa tiivisti patsaan vastaanottaessaan ytimekkäästi koko työryhmän tunnelmat: ”Tää on niin hienoa ja tää on niin ansaittu!

Sairaalasarjan henkilöt katsovat jotakin.
Sairaalasarjan henkilöt katsovat jotakin. Syke (tv-sarja),s4 ep01,Matti Ristinen,Tiina Lymi
Nainen makaa sairaalasängyssä.
Nainen makaa sairaalasängyssä. Syke (tv-sarja),s4 ep04
Sairaasarjan henkilökunnan hoitaja leikkaussalissa.
Sairaasarjan henkilökunnan hoitaja leikkaussalissa. Syke (tv-sarja),s4 ep04
Lääkäri ja potilas katselevat sairaalasängyssä makaavaa potilasta.
Lääkäri ja potilas katselevat sairaalasängyssä makaavaa potilasta. Syke (tv-sarja),s4 ep01
Kommentit