Hyppää pääsisältöön

Poika joka katosi musiikkiin

Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Viisivuotiaan Joe-pojan roolin näyttelee Max Vento. Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey yle tv1

TV1 arkipäivisin 10. - 17.11.2017 klo 12.30 - 13.30
Yle Areenassa 30 päivää

Joe on hieman epätavallinen poika, joka viihtyy omissa maailmoissaan ja rakastaa musiikkia. Kuusiosainen brittisarja Poika joka katosi musiikkiin (12) on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Ykkönen uusii sarjan ensimmäisen tuotantokauden.

Perheen Paul-isän roolissa nähdään George Gentlyn tutkimukset -sarjasta tuttu Lee Ingleby ja Alison-äitinä Grantchesterin Morven Christie. Joe-pojan roolissa näyttelee Max Vento.

Isoisä päättää toimia

Hughesin perhe asuu Englannin ylänköisellä Järviseudulla. Joen viisivuotissyntymäpäivillä herää epäilys, että kaikki ei ole aivan kunnossa.

Kun vanhemmat ummistavat silmänsä epäilyksiltä, vie Maurice-isoisä pojan salaa lääkäriin. Joella todetaan autismin kirjoon kuuluva tila, johon ei ole parannuskeinoa.

Riittääkö rakkaus?

Miten vanhemmat selviytyvät uudessa tilanteessa? Riittääkö läheisten tuki ja keskinäinen rakkaus pitämään perheen koossa? Jonkun pitää kuitenkin olla vahva, jos ei muuta niin Joen vuoksi.

Muissa rooleissa näyttelevät Molly Wright (Rebecca Hughes), Fortitude ja Doctor Who -sarjojen näyttelijä Christopher Eccleston (Maurice Scott), Vinette Robinson (Nicola Daniels) ja Greg McHugh (Eddie Scott).

The A Word. Käsikirjoitus: Peter Bowker. Tuotanto: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, 2016. Poika joka katosi musiikkiin perustuu Keren Margalitin luomaan israelilaiseen formaattiin. Sarjaan on tulossa toinenkin tuotantokausi.

Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Etusivissä Rebecca Hughes (Molly Wright), Paul Hughes (Lee Ingleby), Joe Hughes (Max Vento) ja lison Hughes (Morven Christie), takana Maurice Scott (Christopher Eccleston), Eddie Scott (Greg McHugh) ja Nicola Daniels (Vinette Robinson). Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey yle tv1