Hyppää pääsisältöön

Poika joka katosi musiikkiin

Brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Joe-pojan roolin näyttelee Max Vento. Brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Stackphotography Yle TV1,poika joka katosi musiikkiin

TV1 perjantaisin 7.9. - 12.10.2018 klo 19.00 - 20.00 (uusi 2. tuotantokausi)
Areenassa 30 päivää

Joe on hieman epätavallinen poika, joka viihtyy omissa maailmoissaan ja rakastaa musiikkia.

Brittisarja Poika joka katosi musiikkiin (12) on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Vuorossa on sarjan uusi, toinen tuotantokausi.

Perheen Paul-isän roolissa nähdään George Gentlyn tutkimukset -sarjasta tuttu Lee Ingleby ja Alison-äitinä Grantchesterin Morven Christie. Joe-pojan roolin näyttelee Max Vento.

Isoisä päättää toimia

Hughesin perhe asuu Englannin ylänköisellä Järviseudulla. Joen viisivuotissyntymäpäivillä herää epäilys, että kaikki ei ole aivan kunnossa.

Kun vanhemmat ummistavat silmänsä epäilyksiltä, vie Maurice-isoisä pojan salaa lääkäriin. Joella todetaan autismin kirjoon kuuluva tila, johon ei ole parannuskeinoa. Miten vanhemmat selviytyvät uudessa tilanteessa? Riittääkö läheisten tuki ja keskinäinen rakkaus pitämään perheen koossa?

Miten Joe pärjää koulussa?

Toisella kaudella Joe-poika on seitsemänvuotias koululainen, joka alkaa ymmärtää olevansa erilainen kuin muut lapset. Se tuo mukanaan uudenlaisia hankaluuksia perheelle, sillä ulkomaailmaa on vaikea hallita. Kun ensin osaisi hallita edes itseään.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät Molly Wright (Rebecca Hughes), Fortitude ja Doctor Who -sarjojen näyttelijä Christopher Eccleston (Maurice Scott), Vinette Robinson (Nicola Daniels), Greg McHugh (Eddie Scott) ja Pooky Quesnel (Louise Wilson).

Poika joka katosi musiikkiin perustuu Keren Margalitin luomaan israelilaiseen formaattiin.

The A Word. Käsikirjoitus: Peter Bowker. Tuotanto: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, 2016 - 2017. Sarjan ykköskausi on esitettty Ykkösellä vuonna 2017.

Brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Sarjassa näyttelevät Christopher Eccleston, Pooky Quesnel, Rebecca Hughes, Lee Ingleby, Max Vento, Morven Christie, Vinette Robinson ja Greg McHugh. Brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Stackphotography Yle TV1,poika joka katosi musiikkiin
Kommentit
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.