Hyppää pääsisältöön

Dah dah dah dynamite! Beats and Styles tekee paluun YleX Parasta Ennen! -risteilyllä

Yksi 2000-luvun suosituimista kotimaisista dance-yhtyeistä tekee paluun.

Beats and Styles // Kuva: Promokuva: Pekka Keränen

DJ Alimon perustama Beats & Styles -yhtye on uransa aikana julkaissut seitsemän levyä. Albumeilla on esiintynyt liuta kotimaisia tähtiä, kuten Toni Wirtanen, Raymond Ebanks sekä Michael Monroe.

Biisit Dynamite ja Renegades, ovat liikuttaneet tanssikansaa pitkin Suomea jo yli 15 vuoden ajan ja vuosi 2017 on se vuosi, kun Beats & Styles tuo hittikavalkadinsa taas tien päälle millennium-hengessä. Yhtye tekee paluunsa ensimmäisen esiintymisen Silja Europalla 31. maaliskuuta YleX Parasta Ennen! -risteilyllä.

Yhtye työstää uutta musiikkia julkaistavaksi kuluvana vuonna. Bändin livesetti sisältää näitä uusia ralleja sekä vanhaa Beats & Styles -musaa.

Lisäksi risteilyllä esiintyvät tietysti 9särikuningas Matti Airaksinen, DJ Orion, Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman, Basic Element, Movetron, DJ K-System ja DJ Proteus sekä monet muut.

Viimeinen Parasta ennen! -risteily järjestetään siis Silja Europalla, joka seilaa Helsingistä Tallinnaan 30. ja 31. maaliskuuta. Mukana risteilyllä on YleX:n juontajia.

Lue myös:

Nyt on viimeinen mahdollisuus bailata Matti Airaksisen Parasta ennen! -setin tahtiin

Parasta ennen! -DJ Matti Airaksinen on ysärikuningas, joka fanittaa fanejaan

YleX ottaa Lahden haltuun: Suomen suurimmat YleX After Ski -bileet Lahti2017 MM-kisoissa