Hyppää pääsisältöön

Instaa, Snäppiä ja Twitteriä – seuraa Yle E-urheilua somessa!

Assembly Winter 2017 CS:GO -turnaus (yleiskuva)
Muista hashtagit: #esportsfi & #yleassembly Assembly Winter 2017 CS:GO -turnaus (yleiskuva) Kuva: Joel Tainio elektroninen urheilu,Counter-Strike: Global Offensive,Assembly (tapahtuma)

Suomen elektronisen urheilun skeneä tiukasti seuraava ja huikeita kilpatapahtumia Ylen kanaville tuottava Yle E-urheilu on ajan hermolla myös sosiaalisessa mediassa. Olet sitten fani, kilpapelaaja tai täysi ummikko, kannattaa Yle E-urheilu ottaa suosikkisomessasi seurantaan!

Facebook: Yle E-urheilu
Yle E-urheilun Facebookia seuraamalla pysyt kärryillä tulevista tapahtumista sekä saat fabo-etusivullesi viimeisimmät Yle E-urheilun artikkelit ja blogitekstit. Milloin pelejä tulee telkkarista, kuka suomalaispelaaja vaihtoi tiimiä, mitä kuuluu Nico Hartikaisen AFK-blogille – tähän kaikkeen saat vastauksen seuraamalla meitä Facebookissa.

Bonuksena lataamme FB-kuvagalleriaan myös e-urheilu-tapahtumien parhaat kuvat!

Instagram: @yle_eurheilu
Tuoreella Insta-tilillämme julkaisemme valokuvia tapahtumista, joissa Yle E-urheilu on mukana. Korkealaatuisesta kuvavirrastamme vastaavat aina huipputason valokuvaajat – täällä Assembly Winterissä yli tuhatta sanaa vastaavia otoksia CS:GO -turnauksesta ja muusta e-urheilu-skenestä räpsii maanmainio Joel Tainio!

Snapchat: yle_eurheilu
Haluatko päästä huippupelaajien iholle? Haluatko tietää, mitä tapahtuu Yle E-urheilun kulisseissa tai kilpapelaajien bäkkärillä? Tykkäätkö hölmöistä vitseistä ja satunnaisesta trollaamisesta?

Jos vastaus edes osaan on myönteinen, kannattaa ottaa Yle E-urheilun uunituore Snäppi-tili haltuun. Tapahtumasta riippuen video- ja kuvareeliä pyörittää joku toimittajistamme. Assembly Winter 2017 -tapahtumassa kännykän kanssa sekoilee Otto 'Odelma' Rönkä.

HUOM! Meille saa myös lähettää Snäpissä kyssäreitä, toiveita, ruusuja ja risuja!

Twitter: @yle_eurheilu
Twitter-tilimme on kuin suora digitaalinen jatke kaikelle toiminnallemme: pyrimme julkaisemaan kaikki aikaansaannoksemme siis myös Twitterissä. Turnauksissa ja tapahtumissa julkaisemme myös reaaliaikaisia uutisia ja tilannetuloksia, joten tilastonikkareille ja pisteniiloille some-tili on hyödyllinen seurattava.

Pyrimme myös aktiivisesti vastaamaan kysymyksiin ja ottamaan osaa päivän polttaviin E-urheilu-aiheisiin.

CS:GO-turnauksen lava Assembly Winter 2017:ssa.
CS:GO-turnauksen lava Assembly Winter 2017:ssa. Kuva: Joel Tainio elektroninen urheilu,Assembly (tapahtuma),Counter-Strike: Global Offensive
Kommentit

Uusimmat sisällöt - E-urheilu