Hyppää pääsisältöön

Lue tuoreimmat uutiset tai kysy jotain selostajiltamme – ota Yle E-urheilun sometilit haltuun

Assembly Winter 2017 CS:GO -turnaus (yleiskuva)
Muista hashtagit: #esportsfi & #yleassembly Assembly Winter 2017 CS:GO -turnaus (yleiskuva) Kuva: Joel Tainio e-urheilu,Counter-Strike: Global Offensive,Assembly (tapahtuma)

Suomen elektronisen urheilun skeneä tiukasti seuraava ja huikeita kilpatapahtumia Ylen kanaville tuottava Yle E-urheilu on ajan hermolla myös sosiaalisessa mediassa. Olet sitten fani, kilpapelaaja tai täysi ummikko, kannattaa Yle E-urheilu ottaa suosikkisomessasi seurantaan!

Twitter: @yle_eurheilu
Jaamme kaiken julkaisemamme sisällön Twitter-tilillämme. Turnausten ja tapahtumien ollessa Twitteristä löytää myös viimeisimmät lähetysajat ja ottelutulokset.

Twitterin kautta saa myös parhaiten yhteyden toimittajiimme ja otteluselostajiimme. Jos sinulla on e-urheilua tai pelejä koskeva kysymys, ajatus tai vitsi, liitä sen kylkeen pelikohtainen hashtagimme (esim. #ylecsgo, #yledota, #yleow jne.) ja se saattaa yltää telkkariin asti!

Facebook: Yle E-urheilu
Yle E-urheilun sivua seuraamalla pysyt kärryillä tulevista tapahtumista sekä saat tietoosi viimeisimmät Yle E-urheilun uutiset ja artikkelit. Aina kun Yle näyttää kilpapelaamista ruudussa, ilmoitamme siitä Facebookissa.

Bonuksena lataamme FB-kuvagalleriaan myös e-urheilu-tapahtumien parhaat kuvat!

Instagram: @yle_eurheilu
Instagram-tilillämme julkaisemme valokuvia tapahtumista, joissa Yle E-urheilu on mukana aina kotimaan Assemblyilta Kölnin ESL Oneen ja Amerikan Blizzconiin saakka. Story-tarinavirrassa raotamme puolestaan verhoja esports-televisiotuotantojen kulissien taakse.

CS:GO-turnauksen lava Assembly Winter 2017:ssa.
CS:GO-turnauksen lava Assembly Winter 2017:ssa. Kuva: Joel Tainio e-urheilu,Assembly (tapahtuma),Counter-Strike: Global Offensive