Hyppää pääsisältöön

Outlaws nousi voittoon LGR:ää vastaan: "Kävi sellaiset perinteiset..."

Outlaws
Bulgarialainen Outlaws juhli villisti voittoaan. Outlaws Kuva: Joel Tainio e-urheilu,Counter-Strike: Global Offensive,Assembly (tapahtuma)

Yhtenä koko CS:GO -turnauksen ennakkosuosikeista pidetyn LGR:n taival päätyi Assembly Winterissä puolivälierään.

Suomen ykköstiimi oli moneen otteeseen voiton syrjässä kiinni, mutta raivokkain huudoin itseään läpi ottelun psyykannut bulgaarijoukkue Outlaws rankaisi armotta jokaisesta virheestä ja taisteli jatkoon karttavoitoin 6-16, 19-15, 16-13.

- Kun voitimme toisen kartan jatkoerässä, tiesimme pystyvämme voittamaan koko ottelun. Kolmantena karttana toiminut Cache on yksi vahvuuksistamme, julisti Bulgarian lippuun verhoutunut Ivan ’ Rock1nG’ Stratijev ottelun jälkeisessä lavahaastattelussa.

Outlawsin Ivan ’ Rock1nG’ Stratijev.
Outlawsin Ivan ’ Rock1nG’ Stratijev lavahost Esa 'Snapple' Kaisjoen haastattelussa. Outlawsin Ivan ’ Rock1nG’ Stratijev. Kuva: Joel Tainio e-urheilu,Counter-Strike: Global Offensive,Assembly (tapahtuma)

LGR voitti ensimmäisen kartan lähes näytöstyyliin, mutta kakkosena tulleessa Train-kartassa peli oli supertasaista. LGR:ää luotsaavan pitkän linjan CS-miehen Slaava "Twista" Räsäsen mukaan kartta menetettiin pieniin virheisiin.

- Siinä kävi sellaiset perinteiset, että fokus ei ollut joka rundissa, joka kohdassa siinä pisteessä, mikä pitäisi olla. Tuli tilanteita, joissa mentiin omalla nopeudella, eikä odotettu omia, ’Twista’ harmitteli Yle E-urheilulle. LGR:n pelaavasta kokoonpanosta valmennusvastuuseen siirtyneen ’Twistan’ mukaan peli sortui myös huonoihin ase-, varuste- ja kranaattivalintoihin.

- Ensimmäisessä kartassa toimivat liikkuminen ja yhteispeli. Siinä sen eron huomaa, että kun pelaa yhteen ja kun ei pelaa.

Vastustajajoukkue Outlaws osasi ’Twistan’ mukaan ampua hyvin, mutta valmentajan mielestä ottelu ratkesi vastustajan hyvyyden sijaan enemmän omiin erheisiin.

- Ne pärjäsi oikeastaan niin hyvin, koska me pelattiin vaan huonosti.

Hurjasti taisteleva Outlaws kohtaa välierässä Planetkey Dynamicsin. Saksalaistiimi päihitti omassa lauantain pudotuspelissään espanjalaistiimi x6tencen kartoin 2-1.

LGR:n Juho "juho" Lampinen
LGR:n Juho "juho" Lampinen harmittelee tappiota. LGR:n Juho "juho" Lampinen Kuva: Joel Tainio e-urheilu,Assembly (tapahtuma),Counter-Strike: Global Offensive