Hyppää pääsisältöön

Rynnäkköviikset ainoana suomalaisena jatkoon: "Vihdoinkin saa ulkomaalaisen vastustajan"

Rynnäkköviikset
Rynnäkköviiksien Christian ’EYELESS’ Bruun ja Eetu-Oskari ’osku =DD’ Ojalainen Rynnäkköviikset Kuva: Joel Tainio Counter-Strike: Global Offensive,Assembly (tapahtuma),e-urheilu

Counter-Strike Global Offensive -turnaus Winter Assembly 2017-tapahtumassa jatkui lauantaina puolivälierillä. Ainoana suomalaistiiminä välieriin eteni perjantain yllättäjätiimi Rynnäkköviikset.

Pohjanmaalaiset ”viiksivallut” päihittivät sinivalkeassa pudotuspelisarjassa Conquer Gamingin kolmessa kartassa erin 13-16, 16-10, 16-2. Conquer Gaming oli ottelun jälkeen tyytyväinen vain mittelön aloittaneeseen Cache-kenttään.

- Oltiin tänään melkein joka osa-alueella aika paljon vihuja huonompia, Conquer Gamingin Johannes ’HiSTELI’ Poikela sadatteli Yle E-urheilulle ottelun jälkeen.

- Toisessa kartassa meillä oli vielä mahdollisuus voittaa, mutta pieniin virheisiin se kaatui. Ja Miragessa sitten isompiin.

Kolmantena karttana toiminut Mirage oli selvästi Rynnäkköviiksille kuin kotikenttä.

- Peli oli tiukka ainakin kaksi ensimmäistä karttaa, mutta kolmannessa päästiin niin sanotusti omalle alueelle. Kaikilla lähti flow päälle ja sillä rullattiin, iloitsi Rynnäkköviiksien kippari Christian ’EYELESS’ Bruun.

Välierässä vastaan asettuu ranskalainen Dizlown , joka löi omassa puolivälierässään tanskalaisen Singularityn. Rynnäkköviikset on ainoa välierävaiheeseen edennyt suomalaistiimi, kun LGR taipui bulgarialaiselle Outlawsille.

- Vihdoinkin saa ulkomaalaisen jengin vastaan. Yleensä me ollaan oltu huonoja suomalaisia vastaan, mutta täällä on kaikki mennytkin hyvin, ihmetteli Eetu-Oskari ’osku =DD’ Ojalainen.

- Ulkomaalaisilla joukkueilla on yleensä aika järjestäytynyttä se pelaaminen, mutta sitä on myös helpompi lukea. Me suomalaiset ollaan ylimielisiä ja haetaan tulosta mistä sattuu!