Hyppää pääsisältöön

Yllätyksiä, vapaaehtoistyötä, startuppeja ja näyttelijäntyötä

Puoli seitsemän viikon 7 vieraat
Puoli seitsemän viikon 7 vieraat Kuva: Yle Puoli seitsemän

Tiistai 14.2.

Ystävänpäivää vietetään näyttelijälegenda Seela Sellan kanssa ja Mikolla on 80-vuotisjuhlavuottaan viettävälle Seelalle yllätys.
Jyväskylässä Taideapteekki tuo kulttuuria ikäihmisten saataville. Taide ei korvaa täysin lääkkeitä mutta taiteella on tervehdyttäviä vaikutuksia, toteaa kulttuurituottaja Terho Valkonen.
Sisustusvinkkejä haetaan kodista, jossa on otettu perheen koirat erityisesti huomioon.

Keskiviikko 15.2.

Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä on juuri palannut vapaaehtoistyöstä Ugandasta, jossa hän koulutti hyväntekeväisyysjärjestön henkilökuntaa auttamaan paikallisia naisia mikroyritysten perustamisessa.
Palkasta puhuminen on meille suomalaisille vaikeaa, etenkin naisille. Toimittaja Taru Tikkanen antaa studiossa vinkkejä siihen, miten palkankorotus kannattaa ottaa puheeksi. Vaihto-oppilasvuotta harkitessa kannattaa miettiä vaihtoehtoja myös kotimaan kohteissa. Turkulainen Elias Tenkanen opiskeli Utsjoen lukiossa ja rakastui lapin rauhalliseen elämänmenoon.

Torstai 16.2.

Startup-yrittäjä Miki Kuusi tuo studioon kuulumisia yritysmaailmasta. Miki on mm. kasvuyritystapahtuma Slushin perustaja ja intohimoinen yrittäjä, jolla 100 tunnin työviikot eivät tunnu missään.
Taloudesta kiinnostuneille uutta tuo automaattisen sijoitusneuvontapalvelu. Kuinka Evervestin robotti palvelee sijoittajia, siitä kertoo studiossa toimittaja Matti Toivonen.
Vuoden parhaan kouluruoan titteliä pitää Kotkan Ruonalan koulu. Puoli seiska vei kamerat koulun keittiön puolelle ja näyttää mitä on kylmävalmistus.

Perjantai 17.2.

Näyttelijä Tommi Eronen on Ylen uuden draamasarja Presidentin tähtikaartia. Puoli seiska pääsi kuvausten kulisseihin seuraamaan elokuva-avustajien työtä. Vanhojen tanssit valtaavat tänään tuhannet juhlasalit.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän