Hyppää pääsisältöön

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Hae mukaan tekemään Summeria
Hae mukaan tekemään Summeria Kuva: Joonatan Honkanen. summeri

Onko sinulla intohimo, harrastus tai joku ihan oma juttu, jossa oot tosi hyvä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tekemään Summeria. Lähetä meille mieleenpainuva video ja voit päästä mukaan.

Etsimme uusia ja mahtavia tyyppejä Summerin tiimiin tekemään itsenäisesti videosisältöä.

Näin haet mukaan

Täytä tämä lomake ja pyydä siihen lupa vanhemmiltasi.
Kuvaa max 3 minuutin pituinen video, jossa voit esimerkiksi:

 • Esitellä itsesi
 • Kuvata harrastustasi
 • Näyttää erikoistaitosi
 • Tai muuten osoittaa meille miksi olet mahtava tyyppi

Videosi voi olla upea tekninen toteutus tai kuvattu kännykkäkameralla, sisältö ratkaisee! Vastaa videon lisäksi lomakkeesta löytyviin kysymyksiin. Videotasi ei julkaista, vaan sitä käytetään vain hakuprosessissa. Mukaan voivat hakea kaikki 12-20 -vuotiaat.

Täytä oheinen hakulomake ja lataa videosi Youtubeen salatun linkin taakse perjantaihin 31.3. mennessä. Voit myös lähettää videosi sähköpostin liitteenä, muista silti käydä täyttämässä hakulomake. Huomaathan, että emme pysty vastaamaan kaikille hakijoille, valittuihin ollaan yhteydessä hakuajan loputtua.

Valitut tulevat tekemään itsenäisesti erilaisia videosisältöjä, työstä maksetaan luonnollisesti palkkio.

Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä: summeri@yle.fi

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.

 • Unelmien ratsastusleirillä tärkeintä on oma motivaatio

  Tärkeintä ratsastusleirille on pakata mukaan hyvä asenne.

  Aiotko tänä kesänä ratsastusleirille? Monen ratsastajan pitkä odotus päättyy, kun leirit starttaavat kesän koittaessa. Miten tehdä omasta leirikokemuksesta unelmien täyttymys? Kun hevoset hoidetaan ratsastusleirillä hyvin, niiden kanssa on mukavaa oppia uusia asioita. Samoin onnistunut leiri pitää sisällään hyvää ruokaa, kannustavat opettajat, tarpeeksi vapaa-aikaa sekä mukavia leirikavereita.

 • Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

  Mitkä ovat Ystäväni hevosen suosikkitilit Instassa?

  Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia? Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen.