Hyppää pääsisältöön

Hiljainen todistaja – uusi 15. kausi

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin.
Nikki Alexander (Emilia Fox, vas.) ja Ginny Gray (Kirsty Bushell). Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Kuva: BBC 2012 yle tv1

TV1 sunnuntaisin 26.2. - 21.5.2017 klo 21.50 - 22.50, uusinta torstaisin n. klo 23.10
Yle Areenassa viikon ajan

Lontoon yliopiston oikeuslääketieteen tutkijat, professori Leo Dalton (William Gaminara), Harry Cunningham (Tom Ward) ja Nikki Alexander (Emilia Fox) jatkavat vaativaa työtään.

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Sarjasta nähdään sunnuntai-iltaisin kuusi kaksiosaista tarinaa. Myöhemmin on tulossa myös 16. ja 17. tuotantokausi.

Sitkeä kolmikko

Kuolinsyytutkijat kantavat huolta hiljaisten asiakkaidensa oikeudesta saada tarinansa kuulluksi ja kohtalonsa selvitetyksi. Suhteet poliisiin ovat koetuksella tämän tästä.

Lyell Centressä pohditaan tapauksia perusteellisesti, mutta myös otetaan riskejä silloin kun on sen aika. Kolmikosta jokaisella on myös oma elämä, jonka kiemurat aiheuttavat ajoittain hankalia tilanteita.

Elämän rajallisuus

Ensimmäisessä jutussa läheisen kuolema pysäyttää Leon. Myös Nikki näkee elämän rajallisuuden lähietäisyydeltä. Maaseudulla tapahtunut kolmoismurha vaatii tutkijoiden huomion, sillä poliisitutkinta näyttää menevän vinoon. Harry puuttuu asiaan epävirallisesti.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Vincent Regan, Kirsty Bushell ja Shelley Conn.

Silent Witness. Sarjan alkuperäisidea: Nigel McCrery. Musiikki: Sheridan Tongue. Tuotanto: BBC, Britannia 2012.

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin.
Leo Dalton (William Gaminara), Nikki Alexander (Emilia Fox), Ginny Gray (Kirsty Bushell), Connie James (Shelley Conn) ja Harry Cunningham (Tom Ward). Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Kuva: BBC 2012 yle tv1
Kommentit