Hyppää pääsisältöön

Päättymätön painajainen

Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa.
Fee-tytön roolin näyttelee Paraschiva Dragus. Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa. yle tv1

TV1tiistaina 28.2.2017 klo 21.30 - 23.00, uusinta perjantaina 3.3. klo 22.40
Yle Areenassa 14 päivää

Havahduttava draama Päättymätön painajainen (16) kuvaa läntisen maailman häpeäpilkkua, lapsikauppaa ja lapsiprostituutiota. Mitä on tehtävissä, jos lapsiprostituutioon on sekaantunut jopa oikeuslaitoksen edustajia?

Poliisin vaikea operaatio

Berliiniläinen poliisiryhmä on seurannut pitkään taloa, jossa miesten tiedetään käyttävän alaikäisiä lapsia seksuaalisesti hyväkseen.

Nuori komisario Karin Wegeman (Nadja Uhl) ja hänen työtoverinsa Uwe Hansen (Anatole Taubmann) ovat prostituutioringin jäljillä.

Tutkimukset paljastavat, että juttuun on sekaantunut paikallinen tuomari, ja valtionsyyttäjä on tämän vanha ystävä. Ilman valtionsyyttäjää tapaus ei etene oikeuteen.

Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa.
Bran (Adrian Ernst, vas.) ja Fee (Paraschiva Dragus). Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa. yle tv1
Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa.
Karin (Nadja Uhl) ja Fee (Paraschiva Dragus). Havahduttava draama kuvaa läntisen maailman räikeintä häpeäpilkkua, lapsikauppaa. yle tv1

Palkittu elokuva

Yksi hyväksikäytetyistä lapsista on Romaniasta kotoisin oleva kymmenvuotias Fee-tyttö (Paraschiva Dragus). Poliisin operaation yhteydessä Feen onnistuu paeta, mutta pystyvätkä viranomaiset suojelemaan tyttöä?

Päättyykö hiljaisten lasten painajainen koskaan? Minkälainen heidän tulevaisuutensa on?

Draama on voittanut 2013 Banffissa parhaan tv-elokuvan palkinnon ja Nadja Uhl palkittiin Bavarian Film Awardissa parhaana näyttelijänä.

Muissa pääosissa näyttelevät Senta Berger ja Adrian Ernst.

Operation Zucker. Silent Children. Käsikirjoitus: Philip Koch. Ohjaus: Rainer Kaufmann. Tuotanto: Sperl Productions, ARD, Bayrische Rundfunk, Saksa, 2012.

Kommentit