Hyppää pääsisältöön

Bodo – kabareekuningas

Antoni Królikowski on nuori Bodo
Antoni Królikowski on nuori Bodo Antoni Królikowski on nuori Bodo Kuva: Aleksandra Mecwaldowska teeman sarjat

Kimallusta, skandaalinkäryä, kuplivan 1920-luvun unohtumattomia musikaalisävelmiä sekä valkokankaan loistohetkiä. Tätä kaikkea tarjoilee uusi 13-osainen puolalainen draamasarja Bodo.
Uusintana tiistaisin klo 12.00. Areenassa 30 päivää

Sarja kertoo tositarinaan perustuen kunnianhimoisesta ja monitaitoisesta Eugeniusz Bodosta (1899–1943) ja hänen elämästään rakastettuna näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana ja etevänä liikemiehenä maailmansotien välisenä aikana.

Bodo valloitti helposti naisen kuin naisen, mutta vain yhtä naista hän haikaili läpi elämänsä. Miehet puolestaan kadehtivat häntä hänen lahjoistaan ja karismastaan. Bodon tie tähtiin alkoi ohdakkeisesti, sillä omistushaluinen äiti yritti pitää poikansa lähellään. Koulu ei pojalle maistunut ja mielenkiinto oli aivan muualla. Niinpä musiikkiteatterin kulisseissa kasvanut Eugeniusz karkasi kotoaan täysi-ikäisyyden kynnyksellä päästäkseen valloittamaan maailmaa.

Draama kuvaa sveitsiläispuolalaisen nuorukaisen pitkää matkaa aikansa supertähdeksi. Bodon tarina sisältää kimalluksen lisäksi myös traagisia aineksia, sillä kaunosielun nuoren miehen elämä päättyy surullisesti Stalinin Neuvostoliitossa ja sitä leimaavat monet arvoitukset.

  • Bodo – kabareekuningas (Bodo), Puola 2016. Pääosissa: Antoni Królikowski, Tomasz Schuchardt, Agnieszka Wosinska, Anna Pijanowska

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa